Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Burnout Paradise

Xbox 360
Burnout Paradise
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    24 januari 2008
  • Utvecklare
    Electronic Arts, Criterion Games
  • Antal ägare
    57
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.2 9.3

Fler fusk

Koder

Inskickat av Fuska-nu den 13/04 -09 01:00

Fuskläge
Tryck Start för att pausa. Tryck RB för att gå till "Under The Hood"-menyn. Välj "Sponsor Code"-valet. Skriv därefter in en av följande koder exakt som den står för att aktivera dess funktion. Ett meddelande kommer att bekräfta att du har gjort rätt. Bilar kommer att visas när du går in i en "junkyard" efter att du ha fått tillräcklig licens. OBS! Vissa koder kräver "Xbox Live"-anslutning.

Bästa köp-bil
Skriv in BESTBUY som en kod i den Nordamerikanska versionen av spelet. Du måste få en "A"-licens för att använda bilen efter att den låsts upp.

Circuit City bil
Skriv in CIRCUITCITY som en kod i den Nordamerikanska versionen av spelet. Du måste få en "A"-licens för att använda bilen efter att den låsts upp.

Gamestop bil
Skriv in GAMESTOP som en kod i den Nordamerikanska versionen av spelet. Du måste få en "A"-licens för att använda bilen efter att den låsts upp.

Micromania bil
Skriv in H211 1Z99 LZ00 00BB som en kod i den Franska versionen av spelet. OBS! Koden innehåller siffran 0 och inte bokstaven O.

StålhjulsbilFSkriv in U84D 3Y8K FY8Y 58N6 som en kod i den Nordamerikanska versionen av spelet. Du måste få en "Burnout Paradise"-licens för att använda bilen efter att den låsts upp.

Skriv in Z891 4K88 IN25 79AA som en kod i den Europeiska versionen av spelet. Du måste få en "Burnout Paradise"-licens för att använda bilen efter att den låsts upp.

Wal-Mart bil
Skriv in WALMART som en kod i den Nordamerikanska versionen av spelet. Du måste få en "Burnout Paradise"-licens för att använda bilen efter att den låsts upp.

Fusket har betyget 4.33 (3 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.