Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Tom Clancy's Splinter Cell Chaos Theory

Xbox
Tom Clancy's Splinter Cell Chaos Theory
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    31 mars 2005
  • Utvecklare
    Ubisoft
  • Antal ägare
    104
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.3 9.7

Fler fusk

Tips

Inskickat av Fuska-nu den 20/01 -08 01:21

Ett roligt tips som man kan göra på uppdraget Penthouse som gör att en gubbe blir lite ranglig i benen. Så här ska ni göra:

Ni vet när man kommer till den här personen som spelar dam? Det är vid det stället där "Dvorrak" finns (det är den stora datorn ni vet?). Innan ni kommer in till han så är man ju utomhus? Där går det runt en vakt knocka ut han om ni vill eller strunta i han. Smit till dörren som man ska till och gå in. När ni kommit in så kommer det en till dörr men om det (som jag tror) nu står en vakt där utanför så ska ni INTE knocka han genom att slå upp dörren,nej ni ska vissla på han och gå en bit därifrån för han kommer slå upp dörren. Om ni har tur så går han in igen,har ni otur så kommer han ut men går in efter ett tag. Om han nu väl går in igen så följer ni efter (sakta) då när ni kommer in så släck lampan med pistolen (använd OCP så ni släcker den) då kommer han att gå och kolla på lampan då smiter ni in till höger och så kör ni koden eller hackar er in i dörren. Sen går ni in och knockar ut den där gamle mannen som spelar dam-spelet, då kommer Lambert säga något med varför du knocka ut han men bry dig inte om det. Ta upp kroppen och gå ut med han därifrån så ni kommer till den där dörren men gå inte ut, utan lägg ned kroppen i ljuset (eller så släcker ni lampan med pistolen igen och lägger ner han sen gömmer ni er tills en vakt få se honom då kommer han springa dit och väcka honom. När han väl vaknar så kommer han ställa sig upp och skaka på benen.

P.S. Det finns en hiss vid dörren (framför) så se upp för den så gubben och du inte faller ner. Du måste ha en vakt där som kan väcka honom igen. Jag rekommenderar att ni sparar när ni knockar ut gubben ifall ni blir tvungna att göra om. För då kan ni slippa att få minus på slutet för hittad kropp.

-----------------------------------

Ett tips om ni vill ta upp kroppar snabbare när ni dödar eller knockar ut dom så kan jag ett sätt hur. Jag kallar det för (firearms carrie) jag tyckte det passa för det eftersom man tar upp kroppen så fort. Så här gör ni: När ni väl är bakom en vakt eller vad ni är bakom om det är en civil eller elit soldat så ska ni göra som så att när det står "grab" så kan ni knocka ut eller döda om ni gör det så håll in den triggern du använder t.ex om jag är bakom en så trycker jag vänstra triggern (och håller in den) då kommer jag knocka vakten och ta upp han på direkten. Det funkar även om man dödar dom. Kom bara ihåg att hålla in triggern.

-----------------------------------

En mycket rolig sak man kan göra vid en hiss. OBS du måste ha en MEC med dig (detta funkar  på solo mode, coop mode). Du ska en vakt med dig andligen så har du en grabbad eller en kropp som du bär. Nu till det roliga: Gå in i hissen med kroppen, släpp kroppen så att du inte håller i den. Sätt i gång hissen så den börjar åka upp/ner nu kommer kroppen att börja sprattla och kastas omkring, testa att döda den också för då om du har tur kommer kroppen att åka uppåt ur hissen och när hissen stannar så kommer den igen som ett spöke. Skjut gärna en sticky schocker i kroppen också så sprattlar den ännu mer.

/ EVO

Fusket har betyget 9 (3 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.