Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Spider-Man 3

Playstation 3
Spider-Man 3
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    18 maj 2007
  • Utvecklare
    Treyarch
  • Antal ägare
    28
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.6 10

Fler fusk

Tips

Inskickat av LolaLola den 18/09 -07 10:57

Jag tänkte ta och visa några bossar och hur man lättast klarar av dom. Här kommer dom:

Apocalypse, ledare för Apocalypse-gänget.
Denna boss är lite feg av sig, han har fyra st. gängmedlemmar med sig, varav två är av den starka typen. Som vapen har han en yxa och en piska. Det är bra om du har klarat några andra uppdrag så att du har några "super-rörelser". En bra är t.ex. "Ground Pound"-attacken. Annars kan du försöka få upp honom i luften, där han är som svagast.
Du möter honom i det tredje och sista Apocalypse-uppdraget.

Ödlan, alias Dr Connors, som tyvärr förvandlades efter ett misslyckat experiment på sig själv.
Var beredd på att få möta Lizard två gånger, en gång när han gömmer sig, och en gång då han är lite argare. Första gången du möter honom är det på ett rullband som rullar mot några "spiksnurror". Han kommer att hoppa på dig där du står, så försök att vara så långt bort från "spiksnurrorna" som möjligt. Som hjälp kommer det att stå L1 på mitten av bilden (L1-knappen aktiverar spindel-reflexerna, som gör att världen går i slowmotion för dig, om du inte visste det). När du fångat upp honom, ska du trycka X-knappen så mycket det bara går, tills du (eller Lizard, om du inte följt vad jag sa) slänger in honom  i "spiksnurrorna". Detta måste du göra tre gånger, och varje gång förstör du en "spiksnurra", så du måste hoppa över till nästa rullband och göra samma sak. På slutet ska du slänga in honom in till nästa rum, tryck bara triangel först när du är nära honom, och sen tryck knapparna som det står. Tips: Rullbandet i mitten går åt motsatt håll än dom andra två.
Den andra gången du möter honom blir det lite svårare, tack vare hans special-attack som inte går att skydda sig emot med spindel-reflexena (som det står, ibland måste man gå några steg bakåt för att klara sig). Annars ska du bara använda så mycket kraft som du orkar på honom. Tips: Snälla, använd inte nät på honom, eller på några andra super-skurkar för den delen.

Nya Goblin, alias din bästa kompis (eller vad man nu ska kalla det) Harry Osborn, som tror att Spindelmannnen, alias Peter Parker, har dödat hans far.
När fajten börjar, tar Harry upp dig på sin svävarbräda, så var beredd på det. Du kommer att behöva använda L1-knappen (spindel-reflexerna för nytillkomna tittare) några gånger också, och följa knapparna som står. Efter en stund blir han trött, och då är det läge att slå tillbaka! Tryck X, O, fyrkant eller triangel två gånger, beroende på vad för figur det visas. Efter en stund kommer det en "tryck-en-fyra-i-rad-följd", efter man har tryckt L1. Vill du, tryck bara tre stycken, om du vill bli skadad alltså. Vill du inte bli skadad, tryck alla fyra, men var då beredd på att du kommer bli avslängt från svävarbrädan. Sen är det markstrid som gäller. Försök att hitta något högt ställe där du kan stå och slåss mot honom. Undvik hans bomber och svärd så går det bra, annars är det ajöss med dig, kan man säga. Tillslut, när han har lite lïv, måste du trycka triangel för att än en gång göra en knappföljd. Klarar du den, kommer du att får en liten filmsnutt, där du halvt slår ihjäl Harry. Efter det måste du till närmaste sjukhus för att rädda honom.

Nä, nu är jag trött och måste sova, men nästa gång jag har tid och kan och vill, fortsätter jag. Ciao så länge!

Fusket har betyget 9 (2 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 5 kommentarer:

Crille96 den 23/01 -08 11:30
fyra
ord den här fusken suger

08killen den 02/02 -08 10:15
crille det är inget FUSK det är tips och trix!!
mycket bra jobbat till alla som har börjat med detta spel tycker jag:)! nu har dem lite lättare för jag kommer ihåg att apocalypse ledaren var jäklig svår att besegra!:)

Crille96 den 12/02 -08 20:13
Du 08 du kan inte ens besegra den där bossen den var så jäkligt lätt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DragonFlyer9 den 24/02 -08 22:11
apocalypse ledaren var svårt men jag klarade det

latif den 28/11 -08 11:26
Till linzmcfro: Hur sa du att du gjorde så du kunnde spela som new goblin?

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.