Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Sonic Unleashed

Playstation 3
Sonic Unleashed
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    19 december 2008
  • Utvecklare
    Sonic Team
  • Antal ägare
    8
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.9 -

Fler fusk

Tips: Snabba och enkla ringar

Inskickat av Fuska-nu den 03/01 -13 06:45

1. Gå till Chun-Nan på dagen, hoppa från vägg till vägg mellan två stenväggar. Högst upp finnas det några ringar i form av en liten cirkel med ett regnbågsfärgat frågetecken strax bredvid.

Stå mitt emot cirkeln och använd en snabb boost så att du får alla ringar på en och samma gång, gå tillbaka till samma plats där ringarna var. Nu är det bara att röra slarvigt på joysticken (styrspaken), huller om buller för att få in 10 ringar per millimeter. Det går att fortsätta hur länge som helst.

2. Åk runt i alla världar, utom Eggmanland, för att leta reda på Wentos, en mycket gömd man med en Chao-docka i högra handen och en väska på den vänstra. Han säljer nämligen speciell mat och föremål du inte kunde ha skaffat i en vanlig affär, när du hittat honom så ska du köpa det billigaste han har. Köp till exempel en choklad och sälj sedan tillbaka den till Wentos för att se hur mycket den är värd. Har du köpt den för 20 ringar och så har du sålt den för 100 ringar så ska du köpa 99 choklad, det kostar ungefär 1700. Säljer du det får du ungefär 9900 ringar tillbaka!

Ingen har betygsatt fusket ännu.

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.