Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











True Crime: Streets of LA

Playstation 2
True Crime: Streets of LA
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    2003-11-06
  • Utvecklare
    Activision
  • Antal ägare
    191
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 8.4

Fler fusk

Tips

Inskickat av Qwark den 19/02 -06 22:01

Hej på er! På uppdraget "Five Laps" (När du ska köra fem bil-race mot Lola), Kan det vara rätt svårt att vinna över henne. Såhär vinner du lätt, garanterat!:
När loppet ska börja så tjuvstartar Lola, innan du har hunnit sätta dig i bilen. Håll då in R1-knappen, så du siktar i slowmotion. Skjut sönder hennes däck, och om du vill, skjut sönder hela bilen. Då kan du lätt köra vidare, hur långsamt du än vill!

-------------------------------------------------------------------

Här är ett litet tips: När du ska köra ifrån tjuvar eller polisen (på någon/några banor måste du köra ifrån polis och FBI) så har du nog märkt att man måste köra rätt länge för att "skaka av dem". gör då såhär:
När du väl kör iväg, åk in på en bensinstation eller på en parkering (en stor asfalts-ruta som inte tillhör vägen går också bra). Håll in R1-knappen så du siktar i slowmotion (du kan sikta så i bilen också), skjut sen sönder bilarna. de kommer inte dö, men den brinner så pass mycket så att den antingen kör väldigt sakta, eller inte alls! då kan du lätt köra iväg!

OBS!: Du kan inte stå på vägen och skjuta, för de skjuter så mycket så att din bil kommer sprängas! Därför ska du stå på en parkering eller bensinstation, för de kan inte köra där! (Vid ett fall av 20 kan de det, men det är bara SWAT som kan det, men dem kör du inte ifrån på banorna!)

Fusket har betyget 7 (1 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 2 kommentarer:

treapmaster den 24/02 -06 21:01
tja jag har klarat ut hela 1 så jag har gjort den här banan men fick inte skuta eftersom jag kör på hard så jag körde ifrån henne kanska enkelt eftersom hon svänger med broms . m.v.h. treap

spikehard den 05/05 -07 12:35
man trycker på r2 och fyrkant

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.