Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Tomb Raider: Legend

Playstation 2
Tomb Raider: Legend
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    11 april 2006
  • Utvecklare
    Eidos Interactive, Crystal Dynamics
  • Antal ägare
    59
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.5 8

Fler fusk

Guide

Inskickat av Sly_Boy den 10/05 -06 21:20

Om du vill ha Gold Artifact i Croft manor ska du först hämta alla Laras gadgets.
I biblioteket ligger Personal light på Allistors skrivbord, Hennes pistoler finner du i hennes sovrum, Där ser du ett släkt märke med två pedistaler på sidorna med knivar som står upp agera med dem så de blir nedfällda då öppnas märket och du kan ta pistolerna.
För att få grappling hook så går du till dator rummet där Zip sitter, där i det övra högra hörnet ska det finnas en dator på golvet som du ska agera med då öppnas ett kassaskåp i bakre delen av rummet ta grappling hook och du är redo att leta efter The Golden Artifact.

Först går du till biblioteket och skjuter på det igen spikade hålet till höger så fort man kommer in i biblioteket.
Där finns det en bokvagn som man ska ställa på en av de två tryck paneler bakom Allistors skrivbord, den andre bokvagnen som behövs står ovanför trappan (lite mot vänster) använd grappling hook och dra ner vagnen och ställ den på den andra tryck panelen, Då ska en lönndörr  öppnas ovanför stället där bokvagnen stog (den på trappan)
Gå då ner i rummet och aktivera din Personal light så du ser.
Där nere ska du hitta en  mun som du ska agera med då vänds panelen och du får din första ledtråd till vad du ska göra, Det står: Twin sisters will turn their backs towards eachothers to ceep their ambages unguarded.
Då ska du till poolhuset där ska du upp på balkongen ovanför dörren där du kom in för att göra det måste du dra ut pedistalerna på höger sida du ska du hoppa och svinga dig över till balkongen.
Där ser du två Atena statyer med spjut förs vänder du dem mot varandra och agerar med munnen som kommer fram sedan vänder du dem ifrån varandra då ska du få en ny ledtråd.
Där är jag inte riktigt säker på vad det står men du ska i alla fall till biblioteket igen då ska du agera med bökerna i denna färg ordning: blå, gul, grön, röd då öppnas två bokhyllor där får du ännu en ledtråd.
Nu ska du till det stora vardags rummet där ser du att en av de blåa vägg statyerna (de som står i slutet uppe vid trapporna) har blivit en sån där konstig mun då ska du först dra ner de tre guldiga ribborna som är ovanför Zips dator rum då ska du agera med munnen och fort som bara den svinga dig över till den andra sidan och agera med munnen som nu är där men skynda för det går på tid där får du den sista ledtråden.
medans du läser ska det ha kommit upp en staty med Atena vrid henne mot solen (fönstret) och gå dit du ser en sol (vid trappan) och hennes staty ska ha byts ut mot The Golden Artifact.


Hoppas min Guide hjälpte dig och när man agerar trycker man på trekant för er som inte fattar vad jag menar.

Fusket har betyget 6.86 (5 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 4 kommentarer:

DJemil den 13/05 -06 14:45
men köp strateci boken

Sly_Boy den 13/07 -06 21:59
Varför det när man kan få det gratis här?

bordert den 04/03 -07 13:09
Precis, bra Sly_Boy!:D

waazzup den 25/06 -08 20:03
Hej. jag har en fråga till dig! Har du kommit dit när man ska döda den där eldsaken, man ska ju skjuta elektricitet eller vad det nu är?
Och min fråga är hur man dödar han? Om du vet det så skriv gärna tillbaka!

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.