Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Tomb Raider 3

Playstation
Tomb Raider 3
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    21 november 1998
  • Utvecklare
    Eidos Interactive, Core Design Ltd.
  • Antal ägare
    93
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.5 -

Fler fusk

Tips

Inskickat av Fuska-nu den 10/12 -04 13:56

En gömd nyckel till en dörr som finns i Laras hem.

Först börjar du med att klicka på "Laras hem"
När du har gjort det gör du hinder banan.
Sen går du in till huset och letar efter ett musikrum. Och när du har hittat det, så finns det en trappa på din höger sida. Du går upp för den där trappan och ser en brasa och massa bokhyllor med böker. På en av dom bokhyllorna finns det en bok dom du kan vända på,och brasan släcks. Du går in i den släckta brasan och klättrar på väggen. Du måste skynda dig eftersom brasan kommer att tändas igen. När du har klättrat upp ur brasan finns det ett murktrum, med lådor och en spak. Man måste flytta på lådorna så att du kan springa genom dom till vinden utan några problem. Vid vinden så går du ner för en mörk trappa och trycker på en knapp så att dörren öppnas (som finns bakom dig när du trycker på knappen). Sen går du upp igen till den där spaken.
När du har kommit dit drar du ner spaken, och en bild på en dörr öppnar sig. NU måste du skynda dig för att dörren håller sig öppen i bara några sekunder. Eftersom du har flyttat på lådorna och öppnat dörren (upp till vinden) kan du springa snabbt. Du springer genom vinden ner för trappan och så kommer du ut till rummet där du var från början.Spring ner för trapporna (inte helt) och trycker på så att du kan hoppa åt sidan, sen O och springer snabbt in i dörren(du kan hitta på ett annat sätt att komma dit snabbt).När du har kommit in i dörren ( du kommer att se en knapp som du ska trycka på sen när du ska gå ut ur rummet) spring ner för trapporna. Och när du har kommit till slutet av gången finns det ett STORT akvarium. I det här akvariumet finns det en nyckel till den här "hemliga dörren".
Kolla upp, och du ser ett hål på taket, du ska klättra upp där med hjälp av en låda som du ska flytta på.
När du har flyttat på lådan ska du hoppa i akvariumet. Simma och ta nyckeln (skynda för annars så drunknar du). Simma tillbaka och gå ut ur det där rummet. Gå ut till trädgården, gå till fontänen och framför dig så finns ett nyckel hål. Öppna dörren med hjälp av nyckeln.
Och där.....ja....du får se vad som finns!!! =)

Fusket har betyget 10 (2 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.