Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Digimon World 2003

Playstation
Digimon World 2003
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    15 november 2002
  • Utvecklare
    Bandai Games
  • Antal ägare
    134
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 6.8

Fler fusk

Guide

Inskickat av Fuska-nu den 21/12 -05 00:02

Tips till nybörjare:

I början av spelet kommer du att hamna i Street Corner eller vad det heter. Sen när ni har pratat färdigt med Teddy och Ivy kommer du att hamna i Digimonvärlden i Asuka-servern.
Nu ska du prata med hon som står vid receptionen och trycka Yes. Nu får du de pokemon du valde när du skulle "registrera" dig hos Digimon Online.
De alla kommer att börja med Lv. 1.
Nu ska du träna dina digimon och det gör du genom att gå runt i (börja med central park) området. Sen blir det lite då och då svart och sen möter du!

Du trycker nu följande:
Fight: Vanlig attack som inte slösar någon MP.

Tenniche: Attackar med speciella egenskaper som t ex Small Heal som helar dig. De slösar din MP.

DV: När du har fått Lv. 5 med en pokemon så får den en utveckling. När ni trycker på DV så står det eran vanliga pokemon och utvecklingen.

Tag: När ni vill byta till en av era andra digimon som ni började med trycker ni här.

Item: Här finner ni era Item som kan vara användbara i en strid.

Run: Här flyr ni. Det funkkar inte alltid.

När ni tycker ni är tillräckligt bra kan ni gå till nästa ställe, Wire Forest i East Sector.
Här kan ni ju möta lite svårare om ni vill.
I East Wire Forest ska ni gå upp till Protocoll Ruins, det finns norr om East Wire Forest och det är ett ställe innan.
Här ska ni möta den första digimonen som är en "boss".
När ni har klarat den ska ni gå vidare till Wind Praire och in i en grotta. Här finns Seriyu City. Här kan ni köpa nya items, och kanske ta en liten rast så att era digimon får ny kraft.
Det gör ni genom att gå till Gatomon och trycka Rest.
Nu kan ni gå till Asuka city igen och se om något har hänt. När ni har pratat med alla där så ska ni gå till Tyranno Walley.
Här pratar ni med gubben och sen går ni upp till Mastertyrannomon. Om ni har pratat med hela East Sector så ska ni mötas, han säger annars att han är hungrig.
När ni har besegrat honom går ni till East Station och pratar med datorn. Sen får du nått slags 8lue Card. Nu går ni till Asuka City och pratar med de på nedre våningen. Nu går ni tillbaka och pratar med datorn igen. Nu säger den Blue Card istället för 8lue Card. Nu kan ni bege er till nästa ställe, South Sector. På vägen möter ni Bulbmon, men han flyr.
Nu kan ni gå till Swamp Inn och rasta. Nu kan ni ju träna era digimon lite till, och kolla om ni kan träna era digimon bättre här. Gå sen till Bulk Brigde eller vad det nu heter. och prata med huset med en guldska på taket. Nu går ni till Jungle Grave (TRÄNA FÖRST FÖR DIGIMON HÄR ÄR JÄTTESVÅRA) och möter Zambamon. Nu flyr din digimon automatiskt. Nu kan ni gå in i spökhuset en bit ifrån Jungle Grave och sen säger han något om att han inte vill vara här, nått sånt, och går ut. Nu går ni till Asuka City igen. Nu börjar du gå till Asuka Sewers och pratar med någon därinne.
Nu går ni till Protocoll Ruins och pratar med enn som står lägst västerut på ruinen. Nu kan ni gå tillbaka till spökhuset.
Efter att du har pratat med den innuti huset går ni till huset med guldgrej på taket igen. När något händer ska ni gå till Jungel Grave och flytta på Zambamon (han går själv till ett ställe) Nu går ni till nästa ställe, Phoenix Bay! Nu kan ni gå till Suzaku City och spela kort (om du har Folder Bag).
Här kommer ert nästa steg. Besegra först leadern i cityt, och nu kommer du automatiskt hamna i Main Lobby (där ni började) och här pratar ni än en gång med Teddy och Kail (Ivy som heter Kail i Digimon Online).
Hoppas att ni förstod.

OBS: Jag kan inte garantera att allt är korrekt, eftersom jag själv har kommit mycket längre i spelet och kanske har glömt lite.

Fusket har betyget 7.83 (12 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 6 kommentarer:

tai1 den 21/12 -05 09:44
inte illa bra för nybörjare en 10 och jag märkte att du råkade skriva pokemon men jag har en kompis som säger pokemon ibland (ofta) så det är inget konstigt att du skriver pokemon

revr den 14/01 -06 19:42
tack                                                                                  :D

heror den 20/05 -06 11:14
bra för nybörjare men jag är ingen en tia

pokeplayer den 04/07 -07 21:51
Min kompis kommer säkert att ha stor nytta av hur man flyttar zamdamon.

Kevat165 den 18/01 -08 15:59
Vet någon hur man klara moibse desert där man bara virrar om kring på samma ställe?? kontakta mig nu eller på msn [email protected]

Kevat165 den 20/01 -08 12:15
hehe jag klarade mobiuse desert så ni behöver inte hjälpa mig.

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.