Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inYo Frankie!

PC
Yo Frankie!
 • Genre
  Äventyr
 • Releasedatum
  9 december 2008
 • Utvecklare
  Blender Institute
 • Antal ägare
  0
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
2.5 4

Fler fusk

Guide: Banguide

Inskickat av Kigsz den 01/06 -11 19:50

* Banguide:
Detta spel innehåller inte särskilt många banor och ingen av dem har något direkt mål. Därför kommer jag bara att beskriva vilka banor som finns och på ett ungefär hur dessa ser ut:

Level 1 - Home:
Förmodligen den första banan du besöker, men du behöver inte ta dem i ordning (eftersom där inte finns någon sådan). Banan är relativt öppen och den är grön och fin. Där finns en språngbräda, vilket gör att detta är en av de få banor, om inte den enda, som har en sådan. Där är även en hel del vatten, så akta dig för detta. Fienderna består av en getabock, några råttor och några får.

Level Underworld:
Denna bana är bergig och består till stor del av platåer. Banan är ganska grön och fin, precis som föregående bana, men till skillnad från föregående bana så är en del av banan i underjorden (därav namnet). I underjorden är där även platåer, men också lava. Fienderna består av några getabockar, råttor och får.

Level Nut:
Denna bana är den enda av sitt slag, då den i början försöker beskriva vad som ser ut som ett uppdrag åt dig. Där finns en sorts katapult som även den har en rörig beskrivning till sig. Banan är uppbygd runt olika platåer och en del lava. Fienderna består av en getabock och några får.

Level Lighthouse:
Denna bana är uppbyggd runt ängar och ett berg. Uppe på toppen av banan finns det ett fyrtorn (därav namnet). Tyvärr kan du inte gå in i fyrtornet utan istället finns där några underjordiska gångar i närheten som du kan undersöka. Dock innehåller dessa flera gruvschakt som du lätt kan ramla ner och dö i. Runt banan är där en del vatten och fienderna består några getabockar och får.

Extra levels:
När du går in till denna sektion så skickas du till en ny karta där du ännu en gång får möjligheten att välja mellan ett antal banor. Dessa är som följer:

- Ratpack:
Detta är en liten bana, där din enda väg är genom ett berg. Du möter några råttor ganska snabbt och sedan är där inte så mycket mer att se.

- Lava falls:
Denna bana består av lava och berg. Inget mer.

- Release demo:
En ganska öppen bana med några får och platåer. Tyvärr finns där inte så mycket mer att se.

- The arena:
Även denna bana är ganska öppen och där är en del lava och några platåer att röra sig runt på. Inga fiender är dock närvarande.

- Demo arena3:
Ännu en öppen bana, men inte mer innehållsrik än de andra. Där finns absolut inget att göra här, men banan är grön och fin.

Fusket har betyget 10 (1 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.