Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











World of Warcraft

PC
World of Warcraft
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    11 februari 2005
  • Utvecklare
    Blizzard Entertainment
  • Antal ägare
    1120
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Guide: Använda Auction House

Inskickat av eroc den 14/10 -08 06:53

Använd auction house för att få guld.

Första saken du MÅSTE göra (kommer spara dig en massa tid) är att ladda ner/Installera The Auctioneer addon som man kan hitta på olika sidor. Den här addonen kommer spara dig massor av tid senare och den hjälper dig att hitta saker som säljer till underpriser.

När du har Auctioneer installerad kommer du vilja använda scan the auction house väldigt ofta i ungefär en vecka för att få så exakta värden som möjligt på dina saker. När jag säger mycket menar jag inte mer än 3 gånger per dag. Försök att göra det på morgonen, eftermiddagen och igen på kvällen. Du kanske jobbar då går det såklart att köra scan 1-2 gånger per dag.

Nu när du har 1 veckas insamlad information vill du börja hitta saker som du ska sälja för guld.

Det finns en funktion inbyggd i auctioneer som kommer berätta för dig vilka saker som säljer mycket billigare än vad de brukar och du kan också specificera dig så den visar till exempel vad som du skulle tjäna 5-10 g på. Förmodligen en av de bästa funktionerna med auctioneer i min åsikt. När du har gjort det gör en manuel sökning så du vet att priset inte var nedsatt på grund av att den saken har 'floodat' aktions huset.

Du vill också kolla och göra dig säker hur många gånger den här saken har blivit listed på aktions huset sen du började med scanning, bara så du är säker ingen höjde priset när det inte skulle höjts.

Nu när du har hittat en sak och köpt den ska du sälja den. Det finns några simpla regler man ska följa när man ska sälja sakerna. Först vill du alltid sätta in dem i aktions huset i 24 timmar minst. Andra, sätt alltid ut et buy out price på din sak. Annars kan det hända att dina köpare går någon annanstans (Trade Chat). Så sätt alltid ut ett buy out price.

Sätt alltid ditt buyout price lite lägre en alla andra du vill sälja saken så snart som möjligt. Vi vill ju inte sätta in dem i aktions huset igen.

Fusket har betyget 5.86 (7 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 2 kommentarer:

Dagendy den 22/10 -08 17:49
Snabb guide till Actioneer addon på svenska. Tja... tror inte jag ska klagga men tycker det värkar onödigt

eroc den 23/10 -08 14:34
Ah ok ^^. Aja något tips vad jag skulle kunna göra en guide av ?.

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.