Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Ultimate Spider-Man

PC
Ultimate Spider-Man
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    22 september 2005
  • Utvecklare
    Activision, Beenox
  • Antal ägare
    21
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 -

Fler fusk

Tips

Inskickat av Empo_BR den 24/06 -06 21:11

Svårt att slå nån boss har lite tips här:


Vi kan börja med Wolverine.
Wolverin är inte så svår att slå. låt inte wolverin stå för länge för då börjar han hela sig själv. Han har i grund tre rörelser alla av dom är combos. Håll dej långt borta från han för han är bäst i när stird.

R.H.I.N.O.

Först när du möter RHINO så springer han till en byggplats som han försöker lyfta en gas tank. Då måste du vara snabb och hoppa upp på han rygg och Klicka på F och börja slå han. Sen så börjar han springa poch slå efter dej då ska du springa till cementen och låta han slå där (hoppa undan så han inte träffar dej). Då fastnar handen hanns där i så springer du till lyfttranen och slår ner han med den. Sedan springer RHINO till en parkerings plats. Där kommer han börja kasta bilar efter dej och slå ner i marken. Efter ett tag så försvinner strömmen på hans rygg då ska hoppa ditt back och kilcka på F i ryggen det gör du några gånger.


Venom 1.

det här är en gansska lätt Fight lättare än RHINO tycker jag :P. . . det är bäst att hoppa runt mest här för att när du kommer när Venom så för du huvudvärk och kan inte röra dejpå ett tag och då hinner Venom slå dej. De är bäst att göra hopp attack (Genom att hoppa Jaa så noobiga är ni nog inte). Håll på med det ett tag så kommer du att vinna.


Electro (Svår Tycker jag)

I början så kommer Electro Skjuta blixtrar på dej akta dej för dom annars så kan Venom inte röra sej på ett tag. det enda sättet att förhindra dom stora blixt attackerna är att kasta en bil på honom så kan du också slå honom med tentaklerna men akta dej för dom stora blixt explotionerna. Efter du slått han några gånger så, så kommer Electro ladda upp sej till fyllt då börjar den riktiga matchen. Slå ner först gatylycktorna i sidan om dej så Electro inte kan hela sej. Hitta en bil och kasta den på honom sen så slår du ner från hanns elektriska bräda (eller vad man kan kalla det). När han fallit av så slår du honom med dina tentaklar några gånger. Etta annat sätt är att lura han till en brandpost och starta upp en eld lura in han där och han kommer att dö.


Beetle 1

Här kommer du slås i två höjder. Nåra gånger går han till toppen och några gånger går han ner. när han kommer mot attack har han två val. första så kan han kasta en granat på dej andra så sprutar han någon fire laser. Bäst att slå ut honom är att dubbel hoppa och anfalla i luften. Var inte när honom så länge för då kommer han att använda force field attack som är ungefär likadan som Electros. (han kommer att fly :s)

Silver Sable 1

Hon här är inte lätt. hon kan combo spark och hon kan hoppa och skjuta dej i luften. hon vapen kan göra två saker 1: hastig eldkastare
2: En slags vind´sak.  hoppa inte nära henne för då slår hon dej ner. För att slå henne så slå henne bara med tensaklerna eller kasta en bil på henne ^^..  (mer än så är det nog inte)

Green Goblin

Första Fighten börjar på gatan. Han kommer kasta fireballs på dej en och en i taget. om du kommer för nära så kommer han att slå dej. Efter ett tag när han har bombat fireballs på dej så kommer han börja skrika och skjuta två snabba fireballs på dej den här gång gå  mot honom så att han börjar brinna när han bröja brinna så spring. han kommer också hoppa eller komma snabbt mot dej så var bered på att hoppa mycket. Sen så kommer han att stöta. När han har gjort det så kommer han springa/hoppa medans han gör en ring av eld. Gå och slå honom men hinn undan innan han blir till eld. och du kommer för nära så kommer han nog att ta fast dej och kasta dej men det gör ingen skadda eller så får du en björnkram ^^.

längre har jag inte kommit :( ..  .jag kanske gör senare ett till fusk där som det står dom andra bossarna. . .

Bye :P

Fusket har betyget 10 (1 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 4 kommentarer:

Little_maroc den 01/07 -06 19:44
jag själv har klarat spelet på ps2 men det är väl ingen så stor skillnad på pc eller ps2 versionen jag kan hjälpa eller ge tips om du säger vart du ligger har en strategi på alla bossar såm jag själv har kommit på ;P!

lol888 den 06/02 -07 19:21
nja det e inte riktigt lika för fusken funkar inte till pc =( som otur är

lol888 den 18/02 -07 22:05
det e ett bra tipps men mina taktiker är lättare att vinna med men en tia från mig iallafall!

Rocky den 09/04 -07 17:20
Electro är skitlätt,Det finns inte någon boss som är svår.Sjävla spelet är lätt,Det är också för lite uppdrag(jag varvade det på mindre en 6 timmar)

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.