Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inThe Sims 3: Utomhuslyx - Prylpaket

PC
The Sims 3: Utomhuslyx - Prylpaket
 • Genre
  Simulator
 • Releasedatum
  3 februari 2011
 • Utvecklare
  Electronic Arts
 • Antal ägare
  8
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.4 -

Fler fusk

Guide: Fixa en hemmafest

Inskickat av Silver_ den 16/08 -12 14:46

Här följer en guide på hur du gör en lyckad hemmafest. Om du följer alla punkter rätt kan jag lova att din sim kommer att bli den populäraste i kvarteret, och om du har tur kan din sim få många nya kompisar!

1: Anordna festen
När du ska anordna din fest bör du börja tänka på vilka som du vill ska komma. Det kan till exempel vara bästa vänner, arbetskamrater eller grannar. I vilket fall som helst måste du känna simmarna som du vill bjuda in, alltså ha dessa i din sims kompislista. När du bestämmer vilka som ska komma till partyt kan jag rekommendera att bjuda med möjliga ovänner eftersom att du under festen kan skapa en bättre relation till dem. Nästa steg blir att bestämma vilken tid festen ska vara under. Ett tips när du bestämmer tiden är att inte ha festen för tidigt på morgonen eller för sent på kvällen eftersom att dina gäster förmodligen inte är vakna då. Bestäm tillsist vad gästerna ska ha på sig, vilket är en väldigt viktig sak, då du kanske valt att ha ett speciellt tema på din hemmafest.


2: Förbered festen
Förberedelserna är det viktigaste! Det är här du väljer vad man ska göra på festen, skaffar dekorationer och mat. En lyckad fest är alltid de mest avancerade, så mitt förslag är att du hittar på ett fullspäckat schema med aktiviteter för gästerna, som till exempel kan vara, fyrverkerier (dessa hittar du när du skriver in koden "BuyDebug on"), sång och dans, BBQ, tävlingar, sporter, dart och massor av annat! Gör gärna en lista på när dessa saker ska utföras och vid vilka tidpunkter. Vid kategorin dekoration tycker jag att du ska bestämma ett visst tema för festen. Detta ger en bättre känsla för både dig och gästerna, så låt oss säga att du har temat "bad" på ditt party. Placera då ut solstolar, utöka din pool, sätt ut ett bubbelbad och sist av allt: musiken, såklart! När det kommer till att bjuda på mat passar pizza utmärkt!


3: Festa loss
När alla gäster anlänt kan du sätta igång musiken och sedan börja snacka med några simmar. Tänk på att du måste vara rätt rak på sak när du festar eftersom att simmar tröttnar väldigt fort, så du får se till att underhålla dem. Nu är min största rekommendation att gå efter schemat som du gjorde när du förberedde festen, så att du slipper få panik när en gäst tröttnar och vill gå hem och du inte hunnit göra det du ville. Om du i och för sig har tagit del av alla förslagen ovan ska du inte behöva oroa dig :). Glöm inte att servera pizzan för allt i världen!


4: Avsluta festen
Efter en lyckad fest städar man undan tallrikar m.m. med ett leende! Om du inte vill ha kvar dekorationerna som du köpte när du förberedde festen kan du gå in i köpläget och radera dessa. Mitt sista tips är att du städar ordentligt efter festen eftersom att exempelvis toaletten kan blivit smutsig och fat från pizzan kan stå lite var som helst...

Ingen har betygsatt fusket ännu.

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.