Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inJames Bond 007: NightFire

PC
James Bond 007: NightFire
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  28 november 2002
 • Utvecklare
  Electronic Arts, Gearbox Software
 • Antal ägare
  333
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.1 7.4

Fler fusk

Tips

Inskickat av niklas_92 den 02/09 -05 10:25

Här är fyra bra tips på olika banor:

Tips 1:
Om ni öppnar consolen så är det ett bra tips att skriva in sv_gravity 99999. Då dör du rätt lätt men när du hoppar får du super fart och det kan vara rätt kul på de banerna som är ganska så platta som te.x office.

Tips 2:
På banan Romania är att om du går till en bänk och råkar fastna på något konstigt sätt så försök inte att dö utan det funkar att bara ducka så kommer du loss. Jag hade problem med det tidigare men sedan testade jag att ducka och då kom jag loss.

Tips 3:
På banan Maintenance så är det rätt mörkt. Därför är det ganska så bra att ha på sej värme glasögon. Utomhus finns det ett ställe som du kan skuta upp dej till emd hjälp av mobilen. Där uppe finns ett batteri. Ta det så kan du ha på dej värme glasögonen enda tills du dör. Men håll koll på vem som dödar dej isåfall så du vet vem som har batteriet och har inte han/hon det så finns det där ute igen.

Tips 4:
På en del banor finns det hämliga vägar. Leta bara efter galler och testa att skuta på dom och se om det går att ta sig in. Jag har sett det på Maintenance, Office, Caviar och Island men jag vet inte om det finns på fler men leta efter galler som går att skuta sönder iallafall.

Fusket har betyget 7.25 (4 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.