Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Half-Life: Opposing Force

PC
Half-Life: Opposing Force
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    15 november 1999
  • Utvecklare
    Gearbox Software
  • Antal ägare
    461
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.5 7.7

Fler fusk

Guide

Inskickat av Stylez den 18/10 -06 21:55

Om du vill börja spelet med en lätt start,ska du göra såhär:

Högerklicka på Half-Life Opposing Force ikonen,och tryck på Egenskaper.Sedan på Namn skriver du:
C:\Sierra\Half-Life\hl.exe -game gearbox -dev -console

Det där 'dev' (developer) gör så alla fusk fungerar.Sen när du startat spelet,tryck längst upp där det bör stå: Console,skriv där sen: map of1a1 så börjar du.Du slipper vänta med den filmen som kommer först.Sen är du redo.Tryck ner Console med § -knappen och skriv:

impulse 101  - Ger vapen.
god  -  Odödlig
noclip  - flyger igenom väggar,golv,tak.
notarget  -  Motståndarna ser dig,men attackerar inte.

Ett tips: När du har skrivit:
C:\Sierra\Half-Life\hl.exe -game gearbox -dev -console    Börja ett nytt spel och börja normalt.Sen när du har kommit ut,så ska du inte gå rakt igenom blixtarna,du ska gå igenom några portar som står öppna.När du går in där,kommer det några monster.Men bara spring förbi.Sen kommer du ut.Då ser du en väktare som försöker öppna en dörr.Men han dör av ström.Sen finns det en liten gång som du kan krypa in i.När du kommit in där,är det en strömgenerator och du måste gå runt den.Sen kan du fortsätta igen.Då kommer du ut där väktaren dog.Stäg först av strömmen sen,kan du ta hans vapen.Så nu har du ett vapen utan att fuska dig till ett.Och redan i starten.Det här vapnet är ett av de bästa.Det blir bättre och kraftige om man sätter på lasern som sikte.Du trycker på höger mus-knapp.


Och ett enkelt litet tips: När du har kommit ur en ventelation och det finns två saker på väggarna som man kan få liv och skydd av,så är du där Gordon ska hoppa in i teleporten till Xen.Och gå  inte in i den direkt Gordon har hoppat in i den.Du kommer bara dö.Så vänta en stund,så kommer en annan teleport.Nu kan du förtsätta.


Och ett annat: När du är på sista bossen,så ska du inte bara skjuta i ögonen på den.Först: Ställ dig vid en laserkanon,vänta tills den kommer  ut,skjut i ena ögat.Sen gå över till den andra laserkanonen och skjut i andra ögat.Sen kommer den bli blind ett litet tag.Och kommer skicka ut en teleport och skicka ut Xen soldater.När den ska skjuta ut teleporten,skjut med ditt bästa vapen (Tryck på '6' en gång så kommer ett bra vapen fram) Ta inte teleportvapnet,inte snipern.Då är det en kvar.Ta den och skjut där teleporten försöker att bildas.Sen om det inte funkar,gör samma sak en liten stund.Om man vet hur detta ska gå till,kan det ta tre minuter. Ha så roligt =)

///Stylez

Fusket har betyget 6.17 (5 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 3 kommentarer:

_Xerox_ den 20/10 -06 09:32
fint ;) jag ger dig en 9:a

Lycanthrope den 30/10 -06 15:21
Meh inte särskilt nytt eller så. Fusken som du beskrev finns redan på fuska och lite överalt på nätet. Fast det är bra att du tar upp hur man klarar sista bossen. Det är många som blir förvirrade kring det området.

Vatrel34 den 31/01 -07 16:35
ehh jag fattar ingenting asså!!!!!!!

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.