Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inThe Legend of Zelda: Phantom Hourglass

Nintendo DS
The Legend of Zelda: Phantom Hourglass
 • Genre
  Äventyr
 • Releasedatum
  19 oktober 2007
 • Utvecklare
  Nintendo
 • Antal ägare
  273
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Guide: De tio första Power Gems

Inskickat av blablabla den 25/06 -08 17:26

Hur man hittar dom 10 första Power Gems!

#1- Köp den i en affär där du köper t.ex: bomber, pilar, drycker och sånt, där finns ett Power Gem som kostar 500 rupiees.

#2- Den finns på Isle of Ember -  Klara eld templet, sen efter det så går du till Astrid (spåerskan) så ger hon dig ett Power Gem.

#3- Den finns på Cannon Island - Spräng en vägg med en bombfrukt (eller en bomb) så kommer det att finnas en skatt kista med ett Power Gem i.

#4- Den finns på Isle of Gust - På den syd-västra delen av ön, så finns det en lerig grop, gräv där och flyg upp på klippan, så finns det ett Power Gem i en skatt kista där.

#5- Finns i vind templet - i rummet där det finns sand maskar som hoppar upp när du springer på sanden, så ska du gå längst åt vänster i rummet, tillslut så hittar du en skatt kista med ett Power Gem i.

#6- Den finns på Mercay Island - När du har klarat vind templet så ska du gå till Oshus (Cielas farfar) och prata med honom, då får du ett Power Gem.

#7- Den finns på Mercay Island - På vägen upp till "Temple of The Ocean King" så kommer du att hitta en vägg som går att spränga med en bomb, gör det, gå in och öppna skatt kistan så hittar du ett Power Gem!

#8- Finns i "Temple of The Ocean King" - På B4 (bottenvåning 4) så finns det  ett par Phantom-ögon som hjälper Phantomerna, döda alla dem så kommer det en kista med ett Power Gem i!

#9- Den finns i "Temple of Courage" - på 1F finns det två sten plattor (eller krukor, jag kommer inte ihåg) där imellan så är det en vägg, lägg en bomb där, så sprängs en öppning med en skatt kista i, och i den så ligger det ett Power Gem!

#10- Den finns i "Temple of Courage" - I rummet med blocken som rör på sig så finns det två ögon en på vardera sida, ta fram bågen och skjut båda, då kommer en kista med ett Power Gem i!

Fusket har betyget 8.25 (8 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 2 kommentarer:

AdvPlayer den 26/07 -09 18:08
bra fusk.......... det är allt jag kan säga =/

Link_Lover den 01/11 -10 11:06
vad är power gems nu igen

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.