Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inPapiJump

Mobil
PapiJump

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
5.4 2

Fler fusk

Guide: Samtliga banor

Inskickat av Kingjocke den 09/12 -11 00:55

I denna walkthrough kommer jag skriva hur du låser upp alla levlar och hur banorna fungerar.

Level: Normal
Den här leveln är den första och den har du från början. Här ska du hoppa uppåt och du kan hoppa på samma bricka hela tiden.

Level: Fall
För att låsa upp den här leveln måste du nå en speciell poäng på "Normal". Du ska hoppa uppåt, men när du hoppat på en bricka försvinner den.

Level: Enemy
För att låsa upp den här leveln måste du nå en speciell poäng på "Normal" eller "Fall". Du ska hoppa uppåt och det kommer en fiende som kommer att störa dig. Tryck på skärmen för att skjuta på dem. Då får du 1000 poäng om du "dödar" en fiende. Längst upp på skärmen står det "Fire" där det står hur många skott du har. Hoppa på en hamburgare för att få 3 extra.

Level: Right
För att låsa upp den här leveln måste du nå en speciell poäng på "Fall" eller "Enemy". Du ska hoppa åt höger och allt går åt höger. Ett tips är att hålla dig så högt upp som möjligt. För om du håller dig nere och det går högt upp så når inte "Papi" brickan och det blir "Game Over".

Level: Down
För att låsa upp den här leveln måste du nå en speciell poäng på "Enemy" eller "Right". Allt går neråt och fastnar du mellan en bricka och "taket" som är längst upp på skärmen så blir du platt, och det blir "Game Over".

Level: Right + Enemy
För att låsa upp den här leveln måste du få ett speciellt poäng på "Right" eller "Down". Allt går åt höger och fienden kommer att störa dig.

Ingen har betygsatt fusket ännu.

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.