Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Simpsons: Hit & Run

GameCube
The Simpsons: Hit & Run
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    31 oktober 2003
  • Utvecklare
    Radical Entertainment
  • Antal ägare
    101
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.5 7.8

Fler fusk

Tips

Inskickat av HAmmerfALL den 10/01 -05 23:28

Tips på olika banor och uppdrag:

nivå 2 och uppdrag 6 \"monkey see monkey d\'oh!\" du måste ha bilen: mr plow.. Men när du har börjat uppdraget så märker du kanske att mr plow är en ganska långsam bil. Då kan du åka direkt till en tellefonkiosk och hoppa ut men då står det get back in your car.. Men om du är snabb så går du in i tellefonkiosken och väljer en bil (honor rooler är ett ganska bra val) men när du kommer ut ur tellefonkiosken så mission failed. Tryck då på retry och du får börja med bilen som du valde. Nu så är det bara och köra!

nivå 6 och uppdrag 6 \"set to kill\" du måste ha bilen: globex super villian car som kostar 600 kr, men när du har börjat så ska du först pajja massa laser stånd.. men den största faran är om polisen kommer, så se upp var du kör! Vägen tillbaka kan vissa tycka är lite jobbig men ta alla genvägar du vet! =)

nivå 7 uppdrag 7 \"alien \"auto\" toppsy part III\" nu hjälper du farfar att leverera en slags vätska till ett flygande tefat. Du ska köra ett race mot en alien bil, men det är inga större problem, men se upp för polisen!, sen när du ska tillbaka så får du bara 1 min på dig! Men var lugn, du kommer att få mer tid sedan i uppdraget! =)


//HAmmerfALL

Fusket har betyget 5 (1 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.