Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Legend of Zelda: Twilight Princess

GameCube
The Legend of Zelda: Twilight Princess
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    15 december 2006
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    258
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Tips: Få tre bombpåsar med mera

Inskickat av Fuska-nu den 20/01 -07 22:21

Hur man får de tre bombpåsarna:

Påse 1: Efter att ha klarat av Goron Mines (andra templet) så kan du gå in i en affär med en bomb på skylten utanför. Prata med Barnes och köp bomber, han ger dig då en bombpåse med bomber i.

Påse 2: När du smält isen i Zora's Domain kan du med hjälp av Iron Boots dyka ner till botten där du finner den sten som du teleporterade från Goron Mines.
Med hjälp av vattenbomberna kan du spränga sönder stenen och i finns en Goron som ger dig ännu en bombpåse.

Påse 3: När du smält isen i Zora's Domain så kan du besöka tjejen som driver båtuthyrningen i Upper Zora's River. När du kommer dit kommer du bli attackera av fiender, när du besegrat dom kommer tjejen tacka dig för hjälpen.
Hon ber dig sen att hjälpa henne spränga sönder ett par stenar som blockerat vattenvägen för hennes båttur vilket påverkar hennes affären. Tacka ja och skjut då sönder alla stenblock på vägen med en bombpil och i slutet får du behålla Bombpåsen.


Tips om Skull Kid i Sacred Grove:

Jag hade lite problem med Skull Kid i början men här är ett tips om du är trött att springa runt och leta efter honom.
När du väl ser åt vilket håll han springer, följ efter honom. Om han då sprungit förbi ett rum kommer det blinka till från hans lampa som är ett tecken på att du springer åt rätt håll.
När du befinner dig i samma rum så kan du höra honom spela sin musik.


Tips för att komma till Snowpeak:

Ta dig till Zora's Domain, spring då ut och hoppa ner till vattnet, simma sen till land där det finns en ingång som leder till Snow Peak.
Väl därinne så hittar du en av de fyra personerna från baren och hon ger dig en bild hon ritat av snömonstret och en röd fisk.
Ta dig sen till Kakariko Graveyard till Zora drottningens grav och visa bilden för Zora pojken Ralis. Han säger att fiskarna finns i Zora's Domain, han ger dig också en speciell krok.
Ta dig tillbaka till Zora's Domain till ingången till Snowpeak. Vänd sig så om och simma över till andra sidan, i vattnet kan du se röda fiskar, där ska du fiska upp en röd fisk.
Förvandla dig då till varg och lukta på fisken, då kommer du ha ett luktspår genom Snowpeak.

Fusket har betyget 7.18 (10 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 2 kommentarer:

mimiru den 01/06 -07 18:14
snälla hjälp mig! jag vet inte vad man ska göra! jag har hittat zora sonen och sen vet jag inte vad man ska göra och jag har hittat alla tears of moon förutom 2 och en är på en vägg vid zoronerna! hur får man ner den och vad ska man göra med sonen???

bullebullebi den 31/12 -07 15:22
hur smälter man isen? :o help!

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.