Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Sagan om Konungens Återkomst: Härskarringen

GameCube
Sagan om Konungens Återkomst: Härskarringen
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    14 november 2003
  • Utvecklare
    EA Games
  • Antal ägare
    199
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.2 7.2

Fler fusk

Fusk

Inskickat av nintendo91 den 26/04 -05 15:24

Tips på minas mirth-murkrönet och borggården:
Murkrönet: Du ska springa omkring på muren om putta ner stegar med X-knappen ett litet tag, sen kommer tornen. Det första kommer till vänster och det andvänder du katapulten till, sen ett till höger som du ska skuta pilar på. Och sen till vänster igen och sen till höger, vilket är det sista, sen ska du gå till en trappa som två soldater står ivägen för. När du kommer då så flyttar dom sig och du ska följa efter dom. Sen är banan slut.
Borggården: Du ska bara skydda kvinnorna ett bra tag, men det blir ganska jobbigt när dom starka Orcherna och trollen kommer. För att lättare döda dom så ska du andvända spjuten och pilar. Trollen dör på ett spjut och dom starka Orcherna på två.

Bara ett litet tips på Södra porten:
när du dödat alla Orcher och varit på tornet/muren så öppnar du ju porten, och istället för att hälla lavan eller vad det nu är, på Orcherna som kommer så går du ner till dom och dödar dom där nere. På så sätt så får du mer poäng, eftersom du får godkänt med lavan och godkänt/bra/utmärkt/perfekt om du går ner och slår ihjäl dom!

Kort tips på Cirith Ungol:
Om du spelar i CO-OP (2 spelare) och har problem vid bron i slutet efter att ha dödat det stora Orchen och skutit "slangbellan", så ska du veta att man har en viss tid innan bron börjar rasa och den tiden börjar så fort någon av er går på bron. Så ni ska ställa er i ett "led" och springa samtidigt! Annars går det typ inte.

Tips på domedagsklyftan:
Locka Gollum (smeágol) till den lilla bron för att han lättare ska hamna nära stupet och då ska du knuffa ner honom med Y medan han står och vinglar över kanten, och sen ska du skada honom med R. Upprepa detta några gånger. Och det tar inte skada på honom om man kastar knivar/pilar!!

Vanliga fusk:
Återställ hälsan - B B X X
Perfektläge - X ner Y A
Alltid förödande - Y upp Y ner
Alla uppgraderingar - upp ner Y B
Obegränsade projektiler - B B ner X
Osårbar - B X B upp
Fiende-debuläge - ner X upp B

För att skiva in ett fusk så gör du så här:
1 : Starta ett uppdrag
2 : Pausa med START-knappen
3 : Håll inne R + L
4 : Tryck in ett fusk

OBS! Du måste ha tålamod och om du trycker fel så släpp R + L och tryck in dom igen, och du ska andvända korset och trycka in pilkoderna. Det måste trycka i takt och du måste ha varvat spelet, annars funkar det inte!

När du har klarat domedagsklyftan då så får du stjärnorna längst upp. En av dom är en bana och en är fortfarande låst. Dom andra är intervjuer med dom som medverkat i spelet. Men för att låsa upp den som fortfarande är låst så måste du träna upp Aragorn, Legolas, Gimli, Gandalf och Sam till nivå 10.

Fusket har betyget 8 (12 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 2 kommentarer:

firedog den 26/11 -08 20:52
på murkrönet kan man se på mätaren uppe till höger var det kommer upp stegar det är lättare än att komma ihåg det i huvet

firedog den 26/11 -08 20:53
Det behöver bara vara en av aragorn, legolas och gimli

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.