Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inOlleKarlsson

OlleKarlsson

Offline

En 31 år gammal kille från Västmanland, Hallstahammar Kommun, Hallstahammar
705XPMedlem sedan 10/08 2004, kl 20:18 Senaste besök 14/04 2007, kl 22:09Presentation

Sidan är skitdålig och kan inte visas

Sidan du söker är obeskrivligt otillgänglig för tillfället. Det kan bero på tekniska problem med webbsidan eller så behöver du justera inställningarna för webbläsaren, eller att sidan bara är skitdålig.

----------------------------------------
----------------------------------------


Försök med något av följande:

• Klicka på knappen Jag ger inte upp så lätt, jag inte!

• Om du skrev in sidadressen i Adressfältet kontrollerar du att den är korrekt stavad. Du har säkert stavat fel, din fumliga dumma idiot.

• Om du vill kontrollera dina anslutningsinställningar, öppna datorchassit med en skruvmejsel, och vräk ner fotogen. Leta rätt på en tändsticka och sätt eld på skräpet. Inställningarna bör matcha de inställningar som Pyromanadministratören eller Internet-krämaren angett.

• Din Nätverksadministratör är en komplett idiot. Microsoft Windows kan faktiskt alldeles själv undersöka nätverket och automatiskt förstöra alla inställningar för nätverksanslutningar, om nätkverksadministratören har aktiverat det.
Om du vill att Windows ska förstöra allting, klicka på knappen Förstör allting

• Vissa platser kräver att Windows fungerar ännu sämre än vanligt, hur det nu ska vara möjligt. Klicka på Hjälp-menyn och klicka sedan på Hur Jävligt Är Det för att kontrollera hur stark ”Sunk-faktor” du har installerad.

• Om du försöker nå en säker sida, kontrollerar du att Windows inte används. Klicka på Den Här Datorn, högerklicka sedan på C:, välj ”Formatera” i menyn. Det borde göra susen.

• Klicka på knappen Bakåt om du ger fullständigt fan i den här sopiga sidan som ändå inte funkar, och vill försöka en annan länk istället.


Det går inte att hitta server eller Internet Explorer vill bara jävlas med dig.Är du fortfarande kvar ockej här är ett Recept på en helt vanlig
jävla kaka

Deg:1 dl sur mjölk
ett ägghelvete
så lite smör som möjligt
socker
ingen jävla mandel i alla fall
2 dl bakpulver
1 pkt fula russin
1 1/2 dl allerginötter
2 meter havre mjöl
5 paket jäst

Fyllning:1 dl vaniljsocker
melon eller något annat
mycket sprit
Häll nästan allt i en bunkjävel, och kör med elvisp i en timme.
Grädda direkt i skålen, skit i att smöra och bröa, kakhelvetet fastnar ändå.

Dunka utav bara fan för att få ut skiten på matbordet.

Garnera med krossad melon och sprit. Om kakfan inte lossnar,
släng ut bunkhelvetet genom fönstret och drick upp spriten.Lycka till med bakandet!!! Är du fortfarande kvar din jävel okej här är en historia.


Den bakvända historien.

Jag låg i min bottenlösa säng och läste spänande tågtidstabeller. Då hörde jag ljudlösa steg i den steg lösa trapan in kom en huvudlös mördare utan kropp. Han högg mej i bröstet men som tur var hade jag hjärtat i halsgropen så jag överlevde. Jag sprang ner till stranden där såg jag på en öde ö nakna kannibaler som dansar med händerna i byxfickorna. Jag blev så rädd att jag sprang till den nerbrända staden jag öppnade fönstret i ett hus och gick in igenom dörren där såg jag tre uppätna mackor och en pistol jag tog pistolen och åt upp mackorna sen sprang jag ut dä kom två lejon jag sköt den ena sen bar jag på bomul så jag fick ryggskot och med dett sköt jag den andra. Jag fortsate springa jag ramlade ner i en grop med en tiger i nu hängde mitt liv på en skör tråd och den tråden klätrade jag upp på sen sprang jag ner till stranden och ropa så det eka och i den ekan rodde jag hem.
Är du fortfarande kvar försvin!

Bäst just nu

På PC
Oblivion
På Game Boy
Dont use
På Nintendo 64
Who cares
På TV
duno
På Bio
H4XX0R
På Film
MEN WTF
På Nätet
www.uesp.net
I Stereon
Punk/Rock
Bok
VADÅ LÄSA?

Information

Riktigt namn
Olle Karlsson
Rockstar Social Club
-
Medlem sedan
10/08 2004, kl 20:18
Steam
-
Senast inloggad
14/04 2007, kl 22:09
Hemsida
-
Antal inloggningar
423
Origin
-
Xbox Live
-
Skype
-
Playstation Network
-
Nintendo Network ID
-