Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inForumtråd

Välkommen till Fuska.nus forum. För att kunna skriva i forumet måste du vara medlem och inloggad. Medlem blir du gratis genom att klicka på Registrera dig i logga in-rutan. Men du kan kika runt i alla forumen och läsa även om du inte är inloggad.Fuska.nu testar F1 23 (4/5)

27/06 -23 17:26 michael2004

michael2004 Administratör

432 XP 62 inlägg

Codemasters nyaste tillskott i den populära racingspelserien, F1 23, utmärker sig med betydligt förbättrad hantering av de nya tidserabilsmodellerna och lägger till det nästa kapitlet i Braking Point-läget, som introducerades i F1 2021. Dessutom införs ett nytt belöningssystem baserat på dagliga, veckovisa och säsongsbaserade mål, vilket ger spelare mycket att sysselsätta sig med.

F1 23 har gjort betydande förbättringar när det gäller spelbarhet jämfört med föregående version. Trots att de nya era-bilarna känns tyngre, erbjuder de en mer samarbetsvillig körupplevelse, med bättre grepp och stabilitet. För dem som spelar utan ratt, har spelkontrollerna i år förbättrats markant, vilket gör det lättare att hantera bilen på smala gator och snabba kurvor.

F1 23 fortsätter även med berättelsen i Braking Point-läget, som introducerar det fiktiva laget Konnersport. Spelet blandar scenarier med specifika utmaningar och belönar spelare för att överträffa de satta målen. Detta har mottagits väl, med ett uppskattat fokus på varierande mål och en strukturerad spelupplevelse.

En annan ny funktion är F1 World, ett separat läge som fokuserar på att uppfylla en rad dagliga, veckovisa och säsongsbaserade mål för att tjäna belöningar och uppgradera din F1 World-bil.

F1 23 erbjuder en mer robust upplevelse än F1 22, med 26 banor, ett njutbart fortsatt kapitel av Braking Point-berättelsen och en förbättrad spelkänsla för de som föredrar att använda spelkontroller. F1 World-läget kommer troligen att vara ett steg i rätt riktning för vissa, men dess arkadinspirerade, lootbaserade uppgraderingssystem kan vara kontroversiellt bland traditionella spelare.

Betyg 4/5

06/07 -23 14:11 Markuz97

Markuz97

35688 XP 4179 inlägg

Kanske också skall testa på det spelet.

Medlem sedan version 4.


Svara

Du måste vara inloggad för att svara på trådar.

Hoppa till forum

Trådar