Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inForumtråd

Välkommen till Fuska.nus forum. För att kunna skriva i forumet måste du vara medlem och inloggad. Medlem blir du gratis genom att klicka på Registrera dig i logga in-rutan. Men du kan kika runt i alla forumen och läsa även om du inte är inloggad.The Callisto Protocol

17/01 -23 12:53 michael2004

michael2004 Administratör

459 XP 73 inlägg

Dataspel inom sci-fi genren är alltid populära och "The Callisto Protocol" är inget undantag. Spelet är en tredjepersons action-horror som placerar spelaren i rollen som Jacob Lee, en lastbilschaufför som hamnar felaktigt fängslad i Black Iron Prison på Jupiters måne Callisto. Hans tid i fängelset avbryts plötsligt när en viral utbrott, känt som biophage, bryter ut och muterar fångarna till skrämmande varelser. Jacob måste nu fly fängelset medan han omedvetet dras in i en konspiration kring biophages ursprung.

Spelet är en tydlig arvtagare till "Dead Space" och håller sig nära dess grundläggande element som diegetisk UI, brutala dödsanimationer och kinetiska förmågor. Combat-systemet är mer fokuserat på melee-strider, med avståndsvapen som ska användas sparsamt och taktiskt. Spelaren måste använda en stun baton och dodge system för att hålla sig vid liv medan han kämpar mot svärmen av mutationer och försöker lösa gåtan kring Warden Cole. "The Callisto Protocol" är ett måste för fans av sci-fi och action-horror genren.


Svara

Du måste vara inloggad för att svara på trådar.

Hoppa till forum

Trådar