Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inForumtråd

Välkommen till Fuska.nus forum. För att kunna skriva i forumet måste du vara medlem och inloggad. Medlem blir du gratis genom att klicka på Registrera dig i logga in-rutan. Men du kan kika runt i alla forumen och läsa även om du inte är inloggad.Hur man får gratis ljudböcker

30/09 -22 10:25 MarisLetitia

MarisLetitia

6 XP 1 inlägg

Ljudböcker är ett bra sätt att spendera tid på att lyssna på en bok hörbuch kostenlos, även om du inte har tid att läsa den. Du kan lyssna på böckerna i din bil, på jobbet eller hemma och få ett nytt perspektiv på samma ämne. Det finns många onlinekällor som tillhandahåller gratis ljudböcker. En av dem är Librivox -webbplatsen som erbjuder en samling gratis ljudböcker på många språk. Du kan söka efter titlar och författare eller till och med söka efter en specifik titel. Du kan också ladda ner dem som MP3 -filer om du gillar det. Ett annat alternativ är Podcast Librivox -kanalen, som du kan lyssna på många läsare i samma bok.

Ett annat sätt att få gratis ljudböcker är att lagra internet. Det finns otaliga titlar på denna webbplats, inklusive klassiker och moderna böcker. Du kan bläddra eller nyckelord från listan över de mest populära ljudböckerna. Ljudböcker finns vanligtvis i MP3 -format så att du kan spela dem på vilken enhet som helst, inklusive din mobiltelefon.

Overdrive är ett annat bra val för gratis ljudböcker. Du kan bläddra på webbplatsen för genre eller författare och ladda ner din dator eller mobila enhet. Du kan också lyssna på exempelkapitlet innan du laddar ner. Audible är den ledande ljudbokleverantören på internet. Om du är en registrerad medlem får du en gratis testversion i 30 dagar och får åtkomst till två gratis ljudböcker.


Senast redigerat 01/10 -22 04:15

Svara

Du måste vara inloggad för att svara på trådar.

Hoppa till forum

Trådar