Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inForumtråd

Välkommen till Fuska.nus forum. För att kunna skriva i forumet måste du vara medlem och inloggad. Medlem blir du gratis genom att klicka på Registrera dig i logga in-rutan. Men du kan kika runt i alla forumen och läsa även om du inte är inloggad.Var du kan hitta gratis ringsignaler för din iPhone

25/08 -22 11:25 Princess440

Princess440

6 XP 1 inlägg

Det finns hundratals gratis suonerie gratis per android tillgängliga online för nedladdning. Du kan ladda ner dem direkt till din telefon eller så kan du ladda ner dem till din dator och sedan överföra dem till din iPhone. En annan bra sida som erbjuder gratis ringsignaler är Mobile9, en communitybaserad sajt med en enorm samling gratis nedladdningar och ett bra gränssnitt.

Sajten organiserar ringsignaler efter kategori och tagg och har ett praktiskt förhandsgranskningsalternativ så att du kan lyssna på ringsignalen innan du laddar ner den. Två nedladdningsformat finns tillgängliga - MP3 för Android och M4R för iPhone. För Android-användare kan du ladda ner ringsignaler direkt till din telefon, medan iPhone-användare kommer att behöva använda iTunes för att överföra filer.

När du har lyssnat klart på låten kan du ställa in den som din ringsignal genom att importera den till appen Filer. Du kan också importera musikfiler från iCloud. För att göra detta, hitta helt enkelt filen du vill importera och tryck på den. Använd sedan Play-knappen för att spela upp den på din iPhone.

iTunes är ett annat bra ställe att hitta gratis ringsignaler. Den här tjänsten har många gratis ringsignaler för iPhone och Android. För att ladda ner ringsignalen, gå till webbplatsen och klicka på länken för MP3-filen. Det är mycket lätt att använda och har ett mycket rent gränssnitt.


Senast redigerat 26/08 -22 06:39

Svara

Du måste vara inloggad för att svara på trådar.

Hoppa till forum

Trådar