Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inForumtråd

Välkommen till Fuska.nus forum. För att kunna skriva i forumet måste du vara medlem och inloggad. Medlem blir du gratis genom att klicka på Registrera dig i logga in-rutan. Men du kan kika runt i alla forumen och läsa även om du inte är inloggad.Hur man laddar ner ringsignaler för samtal

28/05 -22 09:39 angel061

angel061

6 XP 1 inlägg

Ett annat bra sätt att ladda ner tonos para celular är att ladda ner dem från Zedges webbplats. Appen är gratis att ladda ner och kan installeras på både en Windows- eller Mac-dator. Du kan komma åt sidan via en webbläsare genom att ansluta din iPhone till din dator med en lämplig kabel. När den är ansluten bör iTunes öppnas automatiskt. När programmet har startat visas din iPhone i det övre vänstra hörnet. När du har loggat in på webbplatsen kommer du att föras till en skärm där du kan ladda ner din favoritringsignal gratis. När du är klar sparar du den nedladdade ringsignalen i din iPhones nedladdningsmapp.

Gratis ringsignaler kan laddas ner från webbplatser som är värd för ett stort antal ringsignaler. Cleartones är en sådan sida. Den erbjuder ringsignaler från många populära genrer. En snabb sökning i sajtens sökfält kan leda dig till ett antal olika ringsignaler som passar din smak. Det är också gratis att ladda upp dina egna ringsignaler och söka igenom dem. Det bästa är att många av dessa webbplatser är gratis.

När du laddar ner en gratis ringsignal kan du vara säker på att välja en som kompletterar stilen på din telefon. Du kan välja en låt, filmcitat eller ljudeffekt som matchar dagens humör. Ringsignaler är ett bra sätt att uttrycka din personlighet. Oavsett om du gillar klassisk musik, hiphop-beats eller det senaste inom popkulturen, finns det en gratis ringsignal där ute som säkerligen kommer att få dig att märka av publiken.


Senast redigerat 30/05 -22 04:18

Svara

Du måste vara inloggad för att svara på trådar.

Hoppa till forum

Trådar