Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Forumtråd

Välkommen till Fuska.nus forum. För att kunna skriva i forumet måste du vara medlem och inloggad. Medlem blir du gratis genom att klicka på Registrera dig i logga in-rutan. Men du kan kika runt i alla forumen och läsa även om du inte är inloggad.



Maxis kontrollerar om offlineläge i SimCity är möjligt

05/10 -13 14:57 The_new_cake

The_new_cake

6336 XP 1408 inlägg

Det har gått sju månader sedan Maxis släppte SimCity, och redan från början var det mycket klagomål på onlinekravet medan det mesta i spelet är single player. Nu har man utannonserat att man arbetar på flera stora nyheter till spelet, bland annat undersöker man möjligheten till ett offlineläge.

Klicka för att öppna bilden i nytt fönster och i full storlekKlicka för att öppna bilden i nytt fönster och i full storlek

Man nämner bland annat att ett offlineläge skulle låta de som villa modda sitt spel kunna göra det utan att riskera att förstöra multiplayer-funktioner. Förutom det så nämndes att man inte kommer få med större städer i spelet, något som många velat ha. Tydligen så skulle det innebära en del problem för en del spelare.

Är du intresserad av ett offlineläge i SimCity?

Källa: http://www.simcity.com/en_US/blog/article/st...

08/10 -13 20:16 lewa1999

lewa1999

121 XP 9 inlägg

VulpesZedra har ju gjort en offline patch

(insert random text here)

14/10 -13 20:15 The_Game_B0Y

The_Game_B0Y

16 XP 1 inlägg

Spelar ej SimCity, däremot har jag varit en riktig sims nörd. Haha. Synd bara för de som har lagt ner kanske 600-800 kr på det spelet, man borde kunna spela offline.


Svara

Du måste vara inloggad för att svara på trådar.

Hoppa till forum

Trådar