Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Forumtråd

Välkommen till Fuska.nus forum. För att kunna skriva i forumet måste du vara medlem och inloggad. Medlem blir du gratis genom att klicka på Registrera dig i logga in-rutan. Men du kan kika runt i alla forumen och läsa även om du inte är inloggad.



Need for Speed: Rivals släpps till vintern

26/05 -13 17:53 The_new_cake

The_new_cake

6336 XP 1408 inlägg

Nästa spel i Need for Speed-serien, Need for Speed: Rivals, kommer släppas till Xbox One, PlayStation 4 och nuvarande generations konsoler. Spelet kommer släppas den 19 november i USA, och förhoppningsvis är det Europeiska datumet inte alltför långt därifrån. Datumen för Xbox One- och PlayStation 4-versionen är ännu inte bestämda.



Need for Speed: Rivals ska minska linjen mellan singleplayer och multiplayer. När man startar spelet så hamnar man i en värld där alla ens vänner redan racar. Man får i spelet välja om man vill bli jagad eller jaga andra. Väljer man att bli jagad av polisen så kommer målet vara att bli den mest beryktade föraren som världen har sett, och spelar man som polis så är målet att stoppa så många fortkörare som möjligt. Man får belöningar när man klarar sina uppdrag och kan då förbättra sitt fordon och få ny teknik för att kunna utföra sina uppdrag ännu bättre.

Spelet går redan nu att förhandsboka till PC, Xbox 360 och PlayStation 3 för 59.99 dollar (cirka 400 svenska kronor). Man får då bland annat exklusiv tillgång till Nissan GT-R Black Edition.

Klicka för att öppna bilden i nytt fönster och i full storlek

Spelet utvecklas av den Göteborgsbaserade spelstudion Ghost Games och kommer använda sig av DICE Frostbite 3-motorn.

Källa: http://www.needforspeed.com/rivals


Svara

Du måste vara inloggad för att svara på trådar.

Hoppa till forum

Trådar