Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Forumtråd

Välkommen till Fuska.nus forum. För att kunna skriva i forumet måste du vara medlem och inloggad. Medlem blir du gratis genom att klicka på Registrera dig i logga in-rutan. Men du kan kika runt i alla forumen och läsa även om du inte är inloggad.



Xbox Ones och PlayStation 4s spelfodral-utseende avslöjat?

22/05 -13 18:16 The_new_cake

The_new_cake

6336 XP 1408 inlägg

Battlefield har en sida med information om Battlefield 4, ett spel som väntas släppa sent i oktober till nuvarande konsoler och något senare till Xbox One och PlayStation 4. Denna sidan har nu lagt upp bilder på vad de påstår är spelfodralen för Battlefield 4 till Xbox One och PlayStation 4.

Om dessa stämmer eller inte går inte att säga, det kan vara Electronic Arts som har hittat på egna då varken Sony eller Microsoft har bekräftat några bilder. Det är däremot inte helt omöjligt att de stämmer, vilket skulle innebära att Microsoft fortsätter på ett grönt tema och PlayStation 4 med den blåa färgen.

Klicka för att öppna bilden i nytt fönster och i full storlek

2013-05-24: Microsoft har nu bekräftat spelfodralens utseende. Medan Battlefield 4-bilden är väldigt lik så stämmer den inte helt. Bland annat är den gröna färgen något ljusare.

Klicka för att öppna bilden i nytt fönster och i full storlek

Källa: Xbox One, PlayStation 4


Senast redigerat 26/05 -13 19:50
22/05 -13 21:25 Daxter_SSJ4

Daxter_SSJ4

8246 XP 1890 inlägg

PS3 och grön blu-ray? Jag tänker anta att de endast är tillfälliga.

23/05 -13 21:21 The_new_cake

The_new_cake

6336 XP 1408 inlägg

Flera liknande bilder har nu dykt upp för Xbox One. Bland annat så listar Amazon de flesta spel med en liknande bild.

Klicka för att öppna bilden i nytt fönster och i full storlek

Värt att notera är däremot inte likheterna, utan skillnaderna. Trots att skillnaderna inte är alltför stora så finns dem där. Det tydligaste är nog Xbox One-texten högst upp, som är centrerad till Battlefield 4 men till höger på Amazons sida. Dessutom innehåller bilderna på Battlefield 4 en annan nyans av den gröna färgen medan bilderna på Amazons sida innehåller en mörkare.

Kollar man på bilderna hos Amazon så märker man att samtliga hörn är avrundade på ett konstigt sätt och att hela fodralet ser ut som en figur. Skulle man anta att det är bilden som oftast sitter i själva fodralet, så märker man snabbt att kanterna är avrundade. Kollar du runt bland dina nuvarande spelfodral så märker du nog att själva pappret väldigt sällan är avrundat, och tvekar på att det är något man skulle göra - det finns helt enkelt ingen anledning. Skulle man däremot anta att bilden är på hela fodralet, så får man också problem. De flesta fodralen består av plast, och ofta en någorlunda genomskinlig plast. Den har fördelen att man då, om man vill, kan ha en annan bild på insidan. Det finns ingen anledning att använda en färg som inte är lite genomskinlig.

Så, jag skulle vilja påstå att Amazons bilder är felaktiga. Jag tror även att Battlefield-bilden för Xbox One är felaktig, den stämmer inte helt heller. Däremot skulle jag inte riktigt lika snabbt avfärda bilden till PlayStation 4, för den har antingen någon lagt ner bra mycket mer tid på eller så stämmer den.


Svara

Du måste vara inloggad för att svara på trådar.

Hoppa till forum

Trådar