Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Forumtråd

Välkommen till Fuska.nus forum. För att kunna skriva i forumet måste du vara medlem och inloggad. Medlem blir du gratis genom att klicka på Registrera dig i logga in-rutan. Men du kan kika runt i alla forumen och läsa även om du inte är inloggad.



Hjälp till att få Silver Fang mangan översatt till Svenska

22/11 -11 20:18 Fuska-nu

Fuska-nu

1 XP 16411 inlägg

Skrivet av den borttagna medlemmen VEZZLA

Hjälp till att få mangan av den fantastiska animén Silver Fang (Ginga Nagareboshi Gin)  översatt till Svenska!

Skriv bara upp er på denna länk

http://www.skrivunder.com/silver_fang...


Klicka för att öppna bilden i nytt fönster och i full storlek
Följande är taget från www.gingaworld.net :

Handlingen om Ginga: Nagareboshi Gin också kallad för Silver Fang för oss till de snöiga norra delarna av Japan i Futago Passet i Ou. En farlig björn vid namn Akakabuto har lagt revir på hela bergsområdet och människorna i byn vågar inte komma nära bergen. Men det finns en gammal jägare vid namn Gohei Takeda, en björnjägare och hundtränare som tränar upp hundar för att en dag lyckas döda sin ärkefiende Akakabuto och vinna tillbaka bergen till människorna.

Gohei lyckades tillsammans med Akita hunden Shiro skada Akakabutos nervsystem för länge sedan genom att skjuta bort björnens högeröga, detta gjorde att Akakabuto inte gick i ide längre och att han är mycket aggressiv. Shiro drog sen ner Akakabuto från en klippa där han miste livet, men björnen överlevde och fortsätter sprida skräck i bergen. Gohei ger dock inte upp, han fortsätter träna upp hundar och hans starkaste och mest lojala är Akita hunden Riki.

Tillsammans med Riki, Aka och Don så ger sig Gohei upp i bergen i sökandet efter ett par skidåkare. Samtidigt nere i byn så föder Akita hunden Fuji tre valpar. Fuji ägs av den 12-åriga pojken Daisuke och valparna är Fujis och Rikis. När Daisuke ser att en av valparna är en tigrerad silverfärgad hund blir han överlycklig och vill visa honom för Riki. Han ger valpen namnet Gin (Silver). När Daisuke får veta att Gohei och Riki är fast i bergen ger han sig av med Gin för att hitta dom, när han väl hittar dom så får Gin vittna sin far slåss på liv och död mot monsterbjörnen Akakabuto.

Efter en våldsam strid där Riki räddar livet på Gin, så bevittnar valpen hur björnen slänger ner Riki från en klippa och från detta ögonblick så blir Akakabuto Gins ärkefiende, han kommer göra allt för att besegra honom. Vi får följa Gins uppväxt där han blir hårt tränad av både Gohei och Daisuke, när han hittar en grupp vildhundar och reser genom hela Japan för att samla modiga hundar för att sen slåss mot Akakabuto och hans armé av björnar.

Gin måste gå igenom en hård resa av respekt, kunskap, mod och även ledarskap för att lyckas vinna över så många hundar som möjligt till deras flock. Resan bjuder på många överasskningar och strider där Gin klättrar i rankerna för att sedan bli ledaren för hela flocken.

Den slutgiltiga striden närmar sig...

22/11 -11 20:21 Fuska-nu

Fuska-nu

1 XP 16411 inlägg

Skrivet av den borttagna medlemmen Viktore2

Finns ingen anledning att göra 2 trådar om det :/

22/11 -11 20:38 Daxter_SSJ4

Daxter_SSJ4

8246 XP 1890 inlägg

Trodde den redan hade släpptz. Minns att jag hade någon annons för den i en gammal tidning.

24/11 -11 19:46 Erahnia

Erahnia

5533 XP 515 inlägg

Så fort en manga finns på svenska är den dålig.

Majs
Är
Najs.


Svara

Du måste vara inloggad för att svara på trådar.

Hoppa till forum

Trådar