Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Forumtråd

Välkommen till Fuska.nus forum. För att kunna skriva i forumet måste du vara medlem och inloggad. Medlem blir du gratis genom att klicka på Registrera dig i logga in-rutan. Men du kan kika runt i alla forumen och läsa även om du inte är inloggad.



Tips/Hjälp till FIFA 11.

01/06 -11 15:48 rajman

rajman

178 XP 9 inlägg

En snabb fråga till er som spelar eller spelat FIFA 11 en del. Om ni har spelat karriärläget mycket vet ni nog att spelarna liksom på riktigt kan utveckls, och det kan man se på laglednings-menyn i karriärläget. Varje spelare har ett totalbetyg som antingen kan minskas -1 eller ökas +1, om ni förstår.

Vad jag vill veta är vad exakt som spelar roll för en spelare att bli bättre eller sämre. Dom spelare jag har tycks bara bli sämre och sämre hela tiden, trots att nästan alla får mycket speltid. Även spelare som nästan aldrig byts ut blir sämre. Vet ni vad det kan bero på så uppskattar svar.
Tack på förhand!



REGGAE FOREVER!

01/06 -11 18:18 Yobbo

Yobbo

5149 XP 666 inlägg

Kolla deras ålder, om dom är över 28-33 (olika från spelare till spelare) så har dom passerat toppen av karriären och kommer då att bli sämre.

02/06 -11 01:31 rajman

rajman

178 XP 9 inlägg

Tack för tipset, har inte tänkt på det. Men även en del unga spelare blir sämre, dock så har inte dom fått särskilt mycket speltid, så det beror säkert på det. Men tackar tackar!  :)

REGGAE FOREVER!


Svara

Du måste vara inloggad för att svara på trådar.

Hoppa till forum

Trådar