Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inTony Hawk's Project 8

Xbox 360
Tony Hawk's Project 8
 • Genre
  Sport
 • Releasedatum
  7 november 2006
 • Utvecklare
  Activision, Neversoft Ent.
 • Antal ägare
  76
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.5 8.5

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 17/07 -07 15:05

Handling / story / vad man gör i spelet
Man har som uppdrag att ta sig till så hög ranking som möjligt i spelet, spelet heter projekt 8 så man ska ta sig ner bland dom 8 bästa oupptäckta skejtarna i världen. När man stiger i lvl går det fort i början och man behöver inte göra mycket för att stiga i lvl. På alla uppdrag finns det tre nivåer, Easy, Medium & Sick. klarar man av på Sick nivån går man snabbare upp i lvl. I spelets gång, var tionde lvl, får man nya sponsorer som ger en nya kläder, skor och decks. Man kan även tjäna pengar på att göra coola trix inför invånarna i staden för då ger dom en "pengar" som man kan "köpa" upp nya trix, kläder, skor och decks.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet bygger på en oändlig värld att utforska. Det finns alltid nya ställen att hitta. Nya trick att lära sig, nya hopp att hoppa ifrån och nya "gaps" att hitta. Uppdragen tar inte heller slut och dom har något helt nytt som heter Nail the trick som gör att hela det hoppet går i slow motion och då ser man verkligen hur brädan snurrar och vrider på sig i tricket. Man ska då slå till på brädan i exakt rätt tillfälle för att få den att snurra/vrida på sig och när man landar måste brädan "ligga" helt slät i luften. Något nytt som jag tycker är väldigt roligt är att när man ramlar så står det hur mycket man skulle ha fått betala i verkligheten på ett sjukhus och om man brutit något ben.

Betyg till spelet
Visst, Grafiken är helt grym. Den är en av den bästa klassen och jag har faktisk inte hittat ett enda ställe att klaga på i grafiken. Dom detaljerade människorna runt om är i en klass för sig. När man gör Nail The Trick så är grafiken på brädan och spelarens ben, och väggar, gräs, fönster, ja allt man kan hitta grymt bra.

Visst spelkänslan är grymt bra i vissa tillfällen men i andra så är den helt kass. Det känns som om att man står på brädan och gör tricken själv men jag tycker att tricken man gör är så överdrivna. När man kollar på alla Pro som man möter i spelen så är dom helt urusla i jämförelse med en själv. Det bästa jag har sett hos ett Pro är när dom gör manual och trick inom manualen vilket jag lärde mig att behärska på dom första fem minuterarna. Jag har aldrig i verkligheten sett någon göra en framåtvolt vilket man själv kan på direkten i spelet. Därför kan jag bara ge spelkänslan en femma.

Ljudet är också grymt bra men det är ändå inte värdsklass på det. Man kan i alla fall sätta ljudet bland dom bästa ljuden. Jag tycker att det "brusar" lite ibland när man åker fort och ramlar eller flyger i väg. Man hör hur han stönar när han ramlar och det tycker jag är ett stort plus. Hållbarheten är också grymt bra. Men det tar slut tillslut så har man gjort alla enkla uppdrag och hittat alla normalsvåra gaps. Sen är det dom här helt omöjliga uppdragen kvar att klara. Dom omöjliga gapsen att hitta. Någonting som jag sitter och letar efter väldigt mycket är alla secret spots som finns och det är nästan helt omöjligt att hitta eller nå vissa.

Totalbetyg: 8 Ljud: 8 Grafik: 10 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 5