Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent

Xbox 360
Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    20 oktober 2006
  • Utvecklare
    Ubisoft Shanghai
  • Antal ägare
    36
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 9.2

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 14/08 -08 17:06

Handling / story / vad man gör i spelet
Du spelar som Sam Fisher och du är han genom hela spelet,i början av spelet är du uppe vid Island och ska stoppa en missil avfyrning,senare när man klarat av den banan får du reda på att din dotter har blivit dödad (överkörd av en bil). Så Sam tar på sig det mest farliga uppdrag han någonsin har gjort att inflintera en terrorist grupp JBA (John Browns Army). För att komma i kontakt med JBA gruppen så hamnar du i fängelse inte för att du har gjort ett brott eller dödat, nee en ur JBA gruppen (Jaime Washington) ni planerar att fly från fängelset, ni lyckas och du blir senare accepterad av JBA medlemmarna. Du kommer då att jobba för JBA och NSA samtidigt. Utföra objekt åt dom samtidigt, du får välja vilka du ska lyda.
Kom ihåg att vilka du väljer att göra objekten åt får olika konsekvenser.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker är väldigt bra gjort dom har förbättrat en del saker,som grafiken t.ex. Jag tycker att det är kul att man får välja vilka man ska lyda och inte lyda eftersom allt har olika konsekvenser. Spelet känns lite kort som sina föregångare (ni vet Splinter Cell Chaos Theory t.ex), spelet känns nästan som chaos theory i längden. Annars är det nog inte så mycket jag kan säga.

Betyg till spelet
Grafiken är det inte så mycket skillnad på sen chaos theory det enda jag kan se skillnad på är att ansiktena är bättre gjorda samt omgivningen. Annars är det helt okej.

Spelkänslan är helt okej. Det är kul att vara ute på fältet samt att man är dubbel agent. Allt är annars okej med spelkänslan detta var ett plus i det hela (att man är dubbel agent).

Ljudet är helt okej,musiken,när man pratar mm, finns inte så mycket att klaga på.

Hållbarheten är väl okej man tröttar ju inte på spelet med en gång, kanske om man klarat det 2-4 gånger det gjorde jag men det kan hända ibland att jag kör det. Synd bara att det var ganska så kort borde ha varit fler uppdrag så att man fick spela längre.

Totalbetyg: 9 Ljud: 9 Grafik: 9 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 10