Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Elder Scrolls IV: Oblivion

Xbox 360
The Elder Scrolls IV: Oblivion
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    24 mars 2006
  • Utvecklare
    Bethesda Softworks
  • Antal ägare
    250
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.1 9.3

Speltest av Gamerlol

Inskickad av Gamerlol den 28/09 -09 16:03

Handling / story / vad man gör i spelet
Någonstans långt ifrån denna tid, så finns det än värld som kallas för Cyrodiil, men Cyrodiil har en stor fara som väntar på att härska över hela världen.
Bara du kan hindra det med dina vapen och magier.

Du börjar i en cell med en människa i en annan cell framför dig. Senare kommer kejsaren och tre vakter. Kejsaren märker något konstigt med dig; han har sett dig i sina drömmar. Då öppnar en av vakterna en hemlig gång i cellen genom att trycka in en sten i cellen och nu ska ni hitta en väg ut. I spelet kan man göra massa roliga grejor och göra nästan vad man vill, men kom ihåg en sak: Cyrodill har inte hur lång tid som helst tills faran kommer och denna fara kallas OBLIVION.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att detta spel är en av dem bästa rollspel som har gjorts. Några av mina vänner har det här spelet och tycker att det är lika bra som vad jag tycker om det.
Jag tycker bara att två små saker är läskiga i spelet:

1. Det finns äckliga zombies och det värsta med zombies är att när man är typ i level 35 (och högre), så blir det svårare och äckligare zombies.

2. Man kan säga att det finns Pop-up effekter i spelet. T.ex. det som hände med mig var att det var en hög sten bredvid mig. Då blev sången ond så att något tänkte attackera mig. Då kollade jag mot stenen där det plötsligt kom en råtta hoppande rakt i nyllet på mig. Jag blev väldigt rädd.

Betyg till spelet
Grafik och spelkänsla: Jag älskar grafiken i spelet och man får en hög spelkänsla av grafiken, vilket jag tycker är nice.

Ljud: Ljudet är ungefär mellan 9 och 10 (mellan strålande och världsklass).
Men sen tycker att mitt ljud betyg går ner till mellan 8 och 9 (mellan jättebra och strålande) för att man inte kan höra sin egna gubbes röst när man pratar. Det enda ljudet från sin gubbe är kanske: OW! AARGH! (ljudeffekter).

Hållbarhet: Den är ganska nice. Man kan ju göra nästan vad man vill!
Så ha kul i spelet!

Totalbetyg: 9 Ljud: 8 Grafik: 10 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 9