Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inThe Elder Scrolls IV: Oblivion

Xbox 360
The Elder Scrolls IV: Oblivion
 • Genre
  Rollspel
 • Releasedatum
  24 mars 2006
 • Utvecklare
  Bethesda Softworks
 • Antal ägare
  250
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.1 9.3

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 10/04 -06 11:07

Handling / story / vad man gör i spelet
The Elder Scrolls: Oblivion är ett rollspel. Det Hela börjar med att man får göra sin egen gubbe, man kan ändar allting från näsan till håret. Senare får du välja vad du ska vara för något. Om du vill vara en krigare, tjuv eller kanske en lönnmördare. Men det finns många fler att välja på. Man kan också gå upp i level noch bli bättre.
Man börjar i en cell i ett fängelse, men snart kommer en kung och hans vakter förbi. Egentligen så skulle de bara passera genom en hemlig gång men när kungen ser dig så säger han att han har drömt om dig och du får sedan följa med dem. När du väl har kommit ut i världen har du många möjligheter, men det finns ju ett så kallat "huvuduppdrag" i spelet men det är ju frivilligt. Nu är det bara att gå ut i enorma världen och leka runt. Man kan ju också gå till olika städer, för där finns olika "guilds" man kan gå med i och göra uppdrag för, och senare få högre rank och så vidare. Det finns lite olika "guilds att gå med i till exempel "Thieves Guild", "Fighters Guild","Blades" (huvuduppdraget). Men man kan göra precis vad man vill, till exempel köpa en häst eller ett hus, eller kanske slåss som en gladiator på arenan. Du kommer att ha roligt en lång stund framför detta spel. Det är det bästa rollspelet som har gjorts, tycker jag.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att det är det bästa rollspel som har gjorts. Det finns otroligt många möjligheter. Världen är fantastisk, naturen är grön,härlig och framför allt stor.. Man kan ha en massa olika rustningar, svärd, pibågar och mycket mer. Jag har tillbringat många timmar framför detta spel och jag lovar att det kommer att bli många till. Grafiken är fin spelkänslan är bra, ljudet är bra, hållbarheten är bra, allting är bra.

Betyg till spelet
Grafiken får en 10:a för att den är välgjord inte några buggar vad jag har sett. Den känns otroligt verklig.

Spelkänslan är jättebra, den blir bättre ju större TV man har. Det känns verkligen som om man är tillbaka på medeltiden.

Ljudet är också jättebra, buggade lite för mig i den första filmer men sen har det varit otroligt.

Om det hade gått att sätta högre än en 10:a hade hållbarheten fått det ,den är otrolig. Det kommer att ta mycket lång tid innan jag tröttnar på det här spelet coh alla andra som jag känner, som har spelat älskar det också. Om du gillar rollspel, köp detta spel, du kommer inte att ångra dig.

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10