Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Street Fighter II: Hyper Fighting

Xbox 360
Street Fighter II: Hyper Fighting
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    2 augusti 2006
  • Utvecklare
    Sensory Sweep
  • Antal ägare
    5
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.3 8.5

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 24/02 -07 16:19

Handling / story / vad man gör i spelet
Street Fighter 2: Hyper Fighting är det gamla klassiska SNES-spelet som nu finns till Xbox 360. Spelet är ett klassiskt fightingspel som helt enkelt går ut på att spöa din motståndare. Du kan spela som ett antal olika personer från olika länder. Vem minns inte den unga, coola, japanska karatekillen Ryu eller hans amerikanska motsvarighet Ken. Man kan spela online eller gammalt hederligt versus mode. Eller om man inte har någon att spela mot så kan man så klart spela single player mode. Om du gillar Street Fighter är detta ett måste i nedladdingsväg på Xbox-Live. Du kommer att ha roligt en bra stund framför det här spelet.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att detta är ett av de bästa arkadspelen som finns tillgängliga på Xbox-Live. Man får nästan rysningar i kroppen när man sätter på ett gammalt hederligt spel som det här. Man kan sitta en bra stund och fortfarande ha roligt hela tiden. Xbox-Live gör bara saken ännu bättre, då kan man ju spöa folk från hela världen.

Betyg till spelet
Grafik: Jag vet inte om man kan bedöma grafiken på det här spelet eftersom det är en klassiker som är så gammal men det ser ju bra ut efter sitt så det får en 8:a.

Spelkänsla: Street Fighter är känsla, så är det bara. Man känner igen de alla karaktärerna från den gamla tiden och man älskar det bara.

Ljud: Inte det bästa men man får ju tänka på att det är en återupplivad gammal klassiker.

Hållbarhet: När man spelar ensam kan det bli lite segt efter ett tag, men när man lirar över Xbox-Live är det svårt att slita sig från denna gamla goding.

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 6 Grafik: 8 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10