Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inBreak the Game - Best indiegame in the world

Skate 2

Xbox 360
Skate 2
 • Genre
  Sport
 • Releasedatum
  23 januari 2009
 • Utvecklare
  EA Black Box
 • Antal ägare
  47
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.1 9.3

Speltest av Brother

Inskickad av Brother den 23/06 -09 14:07

Handling / story / vad man gör i spelet
Staden San Vanelona har precis blivit totalförstörd i en naturkatastrof. Efter att staden blivit uppbyggd på nytt heter den nu New San Vanelona. Du själv är precis utsläppt från fängelset (för olaga skating, vad annars). Med brädan i hand och kepsen på skallen drar det av till Slappys Skatepark. Efter att ha tränat upp dina kunskaper i grinds, flips och diverse tricks så får du äntligen den välbehövda friheten i New San Van.


I Skate 2 finns det enormt många spots, platser, tävlingar och proffs. I takt med att du vinner fler tävlingar och gör klart fler sidouppdrag så blir du mer berömd. Om du blir tillräckligt berömd så kommer skateproffs att försöka träffa dig i tävlingar såsom race, tricks, skate och andra skatetävlingar. Efter sådana tävlingar kan det komma sponsortävlingar. I dessa tävlingar gäller det att du briljerar bäst för att sponsorerna ska välja dig. Du kan bli sponsrad av giganterna vid namn Plan B, Chocolate, Zero och Real. Stort nöje väntar dig hur du än spelar. Ha så kul!

Vad jag tycker om spelet
Skate 2 är fantastiskt. Varenda liten punkt från ettan har blivit bättre och fräschare. Ett enormt utbud av kläder, skor, smycken och brädor förväntar spelaren som är beredd att köpa EA:s briljanta brädsimulator Skate 2. Dock är tyvärr svårighetsgraden rätt så obalanserad. Vissa banor är extremt lätta medan andra kan ta riktigt lång tid.

Betyg till spelet
Ljudet är definitivt förbättrat med snyggare stönanden och fränare skateljud. Ett stort plus är att det finns löjligt mycket musik att lyssna på. Ljud: 10

Grafiken: Det grafiska inom Skate 2 har fått sig en rejäl putsning. Jämfört med ettan så är Skate 2 mycket ljusare och livfullare. Snyggt och härligt: Grafik: 9

Spelkontrollen och känslan: Att få känna på proffslivet i New San Van var helt fantastiskt. Och i med att de nya Flick-It kontrollerna har kommit så blev det mer krävande och proffsigt att ställa sig på en bräda med hjul.

Sammanlagt: 8/10 poäng.

KÖP! KÖP! KÖP!

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 9