Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Prince of Persia (2008)

Xbox 360
Prince of Persia (2008)
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    5 december 2008
  • Utvecklare
    Ubisoft Montreal
  • Antal ägare
    15
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.7 8

Speltest av David

Inskickad av David den 17/07 -09 17:23

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet handlar om att prinsen(ej den prinsen som finns på de andra spelen) tappar bort sin åsna i öknen då han plötsligt träffar på en prinsessa som heter Elika. Hon är på rymmen från sin far och hon är på väg till ett tempel där the Tree of Life finns. De är ett träd som bringar liv till landet. Prinsen hänger med dit och när de väl är där kommer Elikas pappa och förstör trädet och därmed frigör de den onda anden Ahriman. Han bringar ondska över landet och nu är de upp till Prinsen och Elika att rädda landet från mörkret.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är roligt men de finns några nackdelar med de. Du kan inte dö på spelet. Varje gång du faller, eller en fiende är på väg att genomborra dig med ett svärd eller liknade så räddar Elika dig. Det blir liksom inget spännande i spelet. I de andra spelen fick man tänka på vad man gjorde annars så skulle man dö, men nu när man kan bli räddad hela tiden är de ingen direkt utmaning. Bossarna är enkla och de kan bli lite enformigt ibland.
De roliga med spelet är att de är mycket klättrade, hoppade och mycket undersökande av många fina platser. De finns få spel inom mig som har så fina miljöer. De är de som får mig att tycka spelet är roligt.

Betyg till spelet
Grafiken är enligt mig riktigt bra. Som jag nämnde innan är de mycket fina miljöer i spelet och de är både hemska platser och vackra platser.

Spelkänslan är okej, man lever sig in i de när man är på de olika miljöerna. Men på grund av att man inte kan dö i spelet så får den inte så hög poäng av mig.

Ljudet är otroligt bra, de är bra musik och dialogerna mellan prinsen och Elika är ibland riktigt underhållande att lyssna på.

Hållbarheten är inte så bra. Man spelar kanske högst 2 timmar åt gången. De är enligt mig inget spel som man sitter och spelar flera timmar i följd. Lite då och då går bra. Detta för att den riktiga spänningen som krävs för att spela ett spel i flera timmar inte finns i detta Prince of Perisa. Men helt klart värt att köpa.

Totalbetyg: 8 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 6