Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inPerfect Dark Zero

Xbox 360
Perfect Dark Zero
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  2 december 2005
 • Utvecklare
  Rare
 • Antal ägare
  121
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
6.9 7.3

Speltest av Thunen

Inskickad av Thunen den 07/01 -06 12:18

Handling / story / vad man gör i spelet
Ja så ger vi oss in i nästa generations Fps värld. Dom högsta Förväntnigarna låg på Perfect Dark Zero. Folk talade om ett lika bra spel som Halo, att spelet skulle bli lika bra som det förra Perfect Dark. Men med blandade känslor på realesen gjorde folk tveksamma. Jag har nu spelat i genom det och jag håller till viss del med om att det är sämre en t.ex Halo och Perfect Dark N64. Men nu är det ju så att om man har fruktansvärt höga förväntningar på ett spel så får man räkna med att man blir besviken. Jag själv var övertygad om att spelet inte skulle bli bättre än det första. Känslan i det första spelet var så grym. Men det kanske berodde på att det tilllsammans med Goldeneye 64 var dom första Fps spelen. Jag tror att folk skulle tycka spelet var ett riktigt bra spel om man inte hade dessa förväntingar.

Spelet har vissa brister. Jag börjar med storyn som jag tycker man kunnat gjort mer tydlig och det är till viss del väldigt löjlig. Du är som i förra spelet agenten Joanna Dark. Men i detta spel har hon en helt ny stil och hon verkar yngre och oerfaren. Hon jobber tillsammans Med sin Pappa Jack och en viss bitchig tjej vid namn Chandra. Ibörjan är det svårt att få kontroll på handligen men efter ett tag förstår du och det blir uppenbart hur tunn den är. En hjälte, en skurk en förädare och en himla massa skruk soldater. Skurken vill härska över världen. Förädaren får bättre betalt hos skurken. Men i sista stund så lyckas hjälten stoppa skrurken. Och alla lever lyckliga i alla sina dar. Ja ni vet det gamla vanliga och jag är något trött på detta koncept.

Sen kommer vi till ett hemskt fel och det är Skrurkens soldater som är fruktansvärt jätte osmarta och utomordentliga skyttar. Ja det där lät väl konstigt men där är sant. Dom tänker inte på att ''Om jag springer rätt på och skjuter vilt så kommer hon säkerligen att döda mej''
Utan här finns det absolut ingen rädsla för döden. Det är bara rätt på som gäller och det jävligaste är att dom vet exakt vart jag är när dom får denna tanke. Även om jag sitter gömd i buske 100 m bort. Och sen när dom har insett att jag sitter i den där busken så visar det sej att dom också är otäckt pricksäkra också. Pang säger det så har du 8 kulsprutor avfyrade mot dej på samma gång så blir det inte så hemskt lätt att forcera det det området.
Detta kan också kallas dålig AI men för er som inte visste så var detta en förklaring. Och det här är spelet svagaste sida.

Jag ska också ta att säga bandesigen kunde ha vart bättre.

Men nu har jag bara prata om spelet svaga sidor.
Och det finns en hel del starka sidor med.

Spelet har en fin grafik och vapenen är frukansvärt realistiska(Grafik Mässigt). Även att spela Uppdrag med en kompis är fruktansvärt kul. Men det som lyfter det här spelet är självklart Xbox Live. Att möta Spelare över hela världen är kul och jag kan säga att det här kan man spela tills man köper ett nytt kul spel.

När ni har läst det här kanske ni förstår litegrann om vad skrev ibörjan. Spelet är rent teknisk 5 gånger så bra som det förra spelet men det betyder inte att det behöver att det är roligare.

Vad jag tycker om spelet
Jag har redan sagt det mesta vad jag tycker omspelet.
Men jag ska säga några saker till. Att jag tycker spelet är ett bra spel även fast det stog mer om dom dåliga sakerna en dom bra. Jag vill bara att ni ska veta vad det dåliga är innan ni köper det så ni inte ska bli besvikna. Men jag tycker att det här är är ett spel som kan mäta sej med Halo men det har några brister som gör så att det inte riktigt når fram. Lite synd tycker jag som hade hoppas på ett snyggt och välgjort spel som inte kulle ha såna här stora missar. Annars i helhet så tycker jag det är ett klart köp för en Xbox 360 ägare.

Betyg till spelet
Grafiken är väl det bästa med det här spelet. Men Xbox 360 kan betydligt bättre. Karaktärerna är otroligt orealistiska.
Men på dom flesta ställerna är det grymgrafik. Grafiken får en 8!

Spelkänslan är långt ifrån lika bra som det första Perfect Dark. Färre Vapen, Tunn story och pågrund av den dåliga Ai:n Sjunker betyget. En 6!

Ljudet är faktiskt rikigt bra. Bra röstskådespel grym musik och det här är också den starka sidan med spelet. Ljudet får en 8!

Och till sist Hålbarheten som är sådär. Visst kan man sitta och spel xbox live länge men offline är spelet rätt kortvarigt. Ganska några banor och att klara spelet på Perfect Agent och Dark Agent är ju bara att drömma om.
Dom väldigt Pricksäkra soldaterna gör det nästan omöjligt.
Hållbarheten får en 7!


+ = Kul Co-op läge, bra xbox live läge, bra grafik och coola vapen.

- = Dålig AI, Tunn story, För några Vapen, Fula Karaktärer och nästan omöjliga svårhetsgrader.

[Totalt]
7:a
M.v.H Thunen

Totalbetyg: 7.3 Ljud: 8 Grafik: 8 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 6