Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inNHL 09

Xbox 360
NHL 09
 • Genre
  Sport
 • Releasedatum
  11 september 2008
 • Utvecklare
  Electronic Arts
 • Antal ägare
  54
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.2 9.1

Speltest av Nesono

Inskickad av Nesono den 05/01 -09 12:18

Handling / story / vad man gör i spelet
Man börjar med att skapa en profil (en användare) och väljer hans namn, klubb, ålder, nummer och utseende. När man är klar med det kan man testspela mot en annan målvakt i NHLl 09 och test och prova de olika funktionerna.

När du nu spelar ska du gå in på start, sen inställningar och sen handkontoller och sedan välja Klassisk då gäller de här kontrollerna som står här under.

Defensiven (försvar, när du inte har pucken)
Y-Tackling B-Stöta med klubban (risk för att åka ut för tripping)
X-Direkt skott om du kommer in i anfallszon och får en passning och vill skjuta direkt.
A-Byt Spelare.

Offensiven (Anfall alltså när du attackerar motstådarna)
B-Slagskott (alltså det hårdare och snabbare skotten, men svårare att sikta med)

X-Handledsskott (ett skott som är mer likt dragskott lättare att sikta med)
A-Passning.

Nu när man lärt sig grunderna kan man välja vad man vill spela bara vanlig match eller välja en Mode. Mode är olika spellägen T ex. Be A Pro då ska man välja en spelare och följa han genom sin karriär och göra så bra ifrån sig som möjligt.
Eller Karriärläge då är du tränaren och kan välja vilka spelare du vill värva och från vilket lag men när det är matcher spelare du som alla spelare. Detta kallas Dynasty Mode.

Sen kan du även spela online mot andra spelare världen över då väljer du Anslut Till EA så kan du koppla upp till resten av världen. Sen kan du även välja olika tuneringar och vilka som ska spela dem t ex. NHL, Elitserien, landslag m.m.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker själv att spelet är bra lite likt NHL 08 men ändå inte riktigt. NHL 09 ser mycket mer verkligt ut och grafiken är bättre dessutom är kommentatorerna bättre de kan säga alla namn spelarnas namn men tyvärr inte på svenska men känslan blir mycket bättre med Utlands kommentatorer också för de pratar så bra och fort och man förstår ändå bra.

Betyg till spelet
Grafiken - Den är ju nästan alldeles perfekt den är helt och hållet bra alltså inget fel på den.

Spelkänslan -Den är bra speciellt om man spelar som en spelare då får man följa han överallt kameran är på han när han kommer ut på isen och t.o.m. när han sitter i båset.

Ljud - Är väl inte världens bästa men det duger bra ändå.

Hållbarhet - Hållbarheten är bra iallafall om man är rädd om den så håller det länge och det är ganska svårt att bli less på det också.

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 7 Grafik: 9 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 10