Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Need for Speed Undercover

Xbox 360
Need for Speed Undercover
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    20 november 2008
  • Utvecklare
    EA Black Box
  • Antal ägare
    47
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 8.8

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 28/05 -09 20:44

Handling / story / vad man gör i spelet
I spelet så är du en polis som är under täckmantel. Du är i täckmantel för att du ska få in en hel del information om alla droglangare och racerförare. Ingen vet att du är polis men dom tror att du är ny som racerförare och dom undrar varför du kan kontrollera bilen så otroligt bra. Polischefen ger dig en bil. Den är inte så bra men du kommer såklart få en bättre bil. Din kompanjon Chase hjälper dig och hon ger dig lite information om andra större racerförare. Hon vill att du ska ta ner dom och förstöra deras gäng. Efter ett tag märker en rik man vid namn Hector dig. Han vill att du ska sno en hel del med bilar och han vill att du ska sno dyrare bilar som han kan sälja. När du har gjort det ett bra tag märker såklart mer folk dig och erbjuder dig en massa jobb. Du får såklart samla in pengar när du kör race så du kan köpa nya bilar eller uppgradera dom.

Vad jag tycker om spelet
Jag gillar Need for Speed, men detta Need for Speed är 10 gånger bättre än dom tidigare spelen. Jag har spelat Need for Speed sen 4 års ålder och jag började med Need for Speed 2. Jag använde ratt och jag älskade det! Jag ha också varit intresserad av bilar sen jag var liten och detta är ju rätt spel! Dom som älskar bilar ska såklart köpa spelet! Spelet har ju en underbar story som jag gillar med spelet allra mest. Bilarna är också jätte snygga och det finns bilar som Bugatti Veyron, Nissan Skyline och Pagandi Zonda. En sak som jag gillar med bilarna är att dom kan tappa motorhuven och på massa bucklor. Poliserna är roligare att köra mot men dom är svårare. Det är en enormt stor stad och det tar ungefär 15 minuter att köra runt hela motorvägen.

Betyg till spelet
Grafik: Jag älskar grafiken och det är otroligt detaljerat. Det är så snyggt gjort, så en solklar 10.

Spelkänsla: Älskar spelkänslan och jag hatar när folk säger att den är dålig, så även här en 10.

Ljud: Vad ska man säga? Det är jätte bra ljud på bland annat bilarna och vattnet. Man hör också vinden när man kör fort, så en 10.

Hållbarhet: Spelat det sen det kom ut och jag älskar det, även här en 10!

+ Snyggt gjort med otroligt bra story och finns till många system.
- Tycker inte om att dom har filmat i filmerna i spelet.

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10