Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Need for Speed Undercover

Xbox 360
Need for Speed Undercover
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    20 november 2008
  • Utvecklare
    EA Black Box
  • Antal ägare
    47
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 8.8

Speltest av King_F_R_C

Inskickad av King_F_R_C den 05/12 -08 20:25

Handling / story / vad man gör i spelet
I Need For Speed Undercover är du en snut som ska gå "undercover" (under täckmantel) och ska ta fast Street Racers och droglangare. När du går under täckmantel är du på egen hand. Nu får du en bil av dina polischefer, en ganska dålig men ändå bra bil. Sedan får du vinna några race tills en kille, Hector, blir intresserad i dig. Du kör ett race mot han och några till, du vinner och får välja en bil gratis. Nu är du redo att köra dig upp, och framför allt: VINNA, VINNA, VINNA!

Vad jag tycker om spelet
Undercover är ett roligt spel som man verkligen förstår hur svårt det är att gå undercover utan att folk fattar att man är en snut. Många sågar spelet och säger att det suger, då har jag en sak att säga till de: Gå hem och testa spelet och kör 5 timmar! För då fattar man att det inte alls är så dåligt.

Men några saker kan jag tycka är dåliga. Du kör alltid mot solen i race, "Du behöver solglasögon om du ska köra undercover!" -Okänd. Men det finns bra saker också, hyfsat många bra bilar, en stor öppen värld att åka i, och framför allt: 100 Miles(170 mil) öppen väg att åka på. Vilket är den största NFS världen i historien.

Betyg till spelet
Grafiken, Den är väldigt bra till de modernare konsolerna (Xbox 360, PS3, PC) men till PS2 och sådana andra så är grafiken inte lika bra. Inte heller den här gången har EA gjort träden i 3D utan de ser ut som 2D, synd.

Spelkänslan är jättebra, Det känns att man åker om man kör med First Person mode (alltså den då man inte ser bilen). Det är även väldigt bra klipp om man kör i karriär.

Ljudet får inte lika bra betyg. Jag tror man kan byta låtar men vet inte hur. Jag tror att man kan ladda på egna om man har internet på konsolen. Det är inte kul att lyssna på japansk musik där man inte fattar ett ord. Men motorljuden är bra.

Hållbarheten är värd mycket. Det är kul och om du får tråkigt kan du om du har internetköra online multiplayer race.

+ Ett bra spel, senaste NFS spelet och mycket att göra.
- En del dåliga saker och så, inte så många bra bilar.

Totalbetyg: 9 Ljud: 7 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10