Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inNeed for Speed Carbon

Xbox 360
Need for Speed Carbon
 • Genre
  Racing
 • Releasedatum
  2 november 2006
 • Utvecklare
  EA Canada
 • Antal ägare
  146
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8 8.4

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 28/05 -09 14:19

Handling / story / vad man gör i spelet
I detta spel så har du kommit till staden Palmont City som ligger uppe i bergen i USA. Du har din BMW M3 och du kör upp i bergen. Sedan ser polisen Cross dig och då börjar han jaga dig. Han får tag på dig genom att få dig att fastna vid en lastbil. Cross har såklart försökt att få fast dig i några år och han har tillslut lyckats. Cross börjar retas mot dig. Senare kommer ett lite mindre bilgäng och ledaren Darius känner igen dig och börjar prata med dig. Han pratar om ett race som du har kört för några veckor sedan och då tog dom din bil. Senare kommer en tjej vid namn Nikki och börjar bli arg på Darius för att hon tycker att han retas och utnyttjar dig. Darius åker iväg med sin bil och dom andra med och dom tar din BMW. Nikki skjutsar dig till ett garage nere i staden och ger dig en bil. En kille vid namn Neville ska visa dig vägen till ett garage som du kommer få ha. På vägen dit kommer ett gäng poliser att få syn på er och börjar då jaga er två. Neville drar ut på egen hand och låter du ta hand om ett par poliser själv. När du fått bort dom ska du åka till ditt garage och träffa Neville. Neville vill att du ska starta ett gäng. Du ska komma på ett namn till gänget och sedan hitta en logga. Neville går med i ditt gäng och ska hjälpa dig. Du ska ta över hela Palmont City och klara alla bossar som nu bestämmer i olika delar i Palmont City. Bossarna är: Kenji, Angie och Wolf. Den sista bossen man ska möta är Darius som nu ligger på plats nummer 1. Du ska fixa ett lite större gäng och klara en massa race. Men Cross kommer att hålla ögonen på en.

Vad jag tycker om spelet
Jag gillar såklart spelet men det är inte det bästa. Dom har mer satsat på spelkänsla än resten. Spelet är konstigt gjort och jag gillar det inte så mycket. Det är för det mesta storyn i spelet som jag gillar men annars är det ett underbart spel! Jag köpte spelet när det kom ut. Hela familjen gillade det och jag klarade ut det först av alla. Det är ett stort ställe att köra på och poliserna är fortfarande kvar i spelet. Alla Need for Speed har varit roliga och jag hoppas på fler.

Betyg till spelet
Jag tycker inte att grafiken är så jätte bra för dom har satsat mer på storyn. Visst, det är detaljerat men jag låter det bli en 7:a. Spelkänslan är jätte bra med mycket stor och mer bättre story. Jag sitter ofta och svänger på kontrollen av någon dum anledning. En solklar 10:a! Men ljudet hänger inte ihop med grafiken. Ljudet är bra gjort och mycket detaljerat. Det är konstigt med det. En 9:a. Hållbarheten är strålande. Spelat det sen det kom ut och jag har ju inte direkt tröttnat på det.

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 9 Grafik: 7 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 10