Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inNeed for Speed Carbon

Xbox 360
Need for Speed Carbon
 • Genre
  Racing
 • Releasedatum
  2 november 2006
 • Utvecklare
  EA Canada
 • Antal ägare
  146
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8 8.4

Speltest av Black_knight

Inskickad av Black_knight den 11/02 -07 23:59

Handling / story / vad man gör i spelet
Need For Speed Carbon är det nyaste spelet i NFS serien, och det bästa tycker jag. Man kommer till staden "Palmont city" från Rockport och är inte så populär. Man får se olika filmer där man körde ett race och en massa mäniskor kollade på och man var favorit. Helt plötsligt kommer en massa poliser och sköt på alla bilar förutom ens egen med nån slags EMP kanon så dom stannade.
Sen flydde man från staden och nu har man kommit tillbaka. Det börjar med att man flyr från en kille som heter Cross, som är polis tror jag. Han var iallafall det på Most wanted. Man kör på en lastbil och välter ut en massa rör över sig och bilen blir totalkvaddad. Så då får man välja en ny bil.

Det finns 3 olika bilklasser: Trimbil, Exotisk bil och muskelbil. Trimbilar har bra väghållning men lite sämre accelration och toppfart. Exotiska bilar har bra i allt och är oftast bäst men dyrast. Muskelbilar har bra accelration men dålig väghållning och toppfart.
Från början får man välja mellan 3 olika bilar, en trim, en exotisk och en muskel. Senare i spelet kommer man förstås att kunna köpa mycket bättre bilar.

Det är nytt att man kan ha gäng och gängmedlemmar. Det finns även 3 sorters gängmedlemmar: Draftare, spanare och blockerare. Blockerare försöker köra in i andra bilar och hålla undan så man kan vinna. Spanare visar en olika genvägar och sånt. Draftare ger en snabbhetsboost. Om man kör väldigt nära bakom dem så blir accen bättre ju längre man kör bakom dom. I början får man bara börja med en blockerare men sen kan man få fler när man kör.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att det här är ett av världens bästa spel! Det är lugnt det bästa bilspelet. Det är väldigt många förbättringar sen most wanted. Jag blev förvånad när jag såg hur bra alla såg ut i filmklippen som man ser. Det är verkligen värt att köpa och jag råder alla som gillar bilspel att köpa detta, det är det optimala spelet för streetracing älskare!!

Betyg till spelet
Grafik: I filmerna som man ser ibland så ser gubbarna så verkliga ut som det går nästan. Min kompis trodde att en av tjejerna som man ser i början var verklig. :D Så grafiken får en stark 9:a!

Spelkänsla: Man lever verkligen in i spelet när man kör runt i staden. Poliserna är inte så dumma heller, vilket är bra eftersom det biljakterna blir mycket verkligare då. Spelkänsla får en 8:a!

Ljud: Ljudet är helt OK, bilarna låter bra och alla pratar väldigt verkligt så ljudet får en stark 8:a!

Hållbarhet: Hållbarheten är nästan den enda bristen i det här spelet, man kan klara ut karriärläget på 3-4 dagar om man är duktig. Fast sen finns utmaningar som man kan köra så man kan sistta ganska länge med det iallafall så hållbarheten får en 7:a!

Totalbetyg: 8 Ljud: 8 Grafik: 9 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 8