Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Lost Planet: Extreme Condition

Xbox 360
Lost Planet: Extreme Condition
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    12 januari 2007
  • Utvecklare
    Capcom
  • Antal ägare
    73
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.5 9.9

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 16/05 -10 18:41

Handling / story / vad man gör i spelet
Lost Planet handlar om att du är på den öde is-planeten E.D.N III. Människan kom hit efter att ha lämnat Jorden. Du är soldaten Wayne som är på E.D.N III med din pappa Gale. Man upptäcker efter ett tag en ras med utomjordiska varelser som man kallar "Akrid". En av de största Akrid kallad "Green Eye" anfaller människorna i staden. Människan förlorar striden mot den utomjordiska dödar-maskinen och den dödar Waynes far Gale när han försöker försvara Wayne. Wayne blir tvungen att lämna staden och svimmar mitt ute i ingenstans. Du vaknar sedan hos några "snöpirater" och har tappat ditt minne. Så småningom blir ni vänner och du hjälper till att stoppa det onda företaget "Nevec"!

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att Lost Planet är ett jättebra spel med en massa starka karaktärer och utomjordingar. Det är ett spännade spel där faror lurar bakom varje hörn. Du möter hela tiden en massa utomjordingar dom försöker döda dig. Man blir verkligen glad när man klarar spelet och kan fortsätta på nästa svårighetsgrad. Man känner verkligen spänningen ända ut till teve-skärmen!

Betyg till spelet
Jag ger grafiken en 10:a för att jag tycker att grafiken är skitbra. Det ser verkligen verkligt ut när man spelar. Spelkänslan får också en 10:a för att man hela tiden blir överaskad av nya motståndare och avslöjanden av olika saker som ger spelet en helt annan mening! Ljudet ger jag en 10:a för att jag tycker att ljudet är ****** bra! Ljuden passar verkligen in till de olika vapnen och karakäterna mm. Hållbarheten får en 9:a för att man bara vill fortsätta spela det när man vunnit. Man kan spela det om och om igen utan att tröttna på det!

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10