Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Lego Batman: The Videogame

Xbox 360
Lego Batman: The Videogame
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    10 oktober 2008
  • Utvecklare
    Traveller's Tales
  • Antal ägare
    49
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.3 8.5

Speltest av ROCKSTARTER

Inskickad av ROCKSTARTER den 24/01 -09 08:57

Handling / story / vad man gör i spelet
I det här spelet så tar du rollen som Batman och hans kompanjon Robin när dom besegrar deras mest berömda fienden, som hr delat upp sig i tre grupper för att skapa kaos över Gotham City.

Handlingen är uppdelad i tre scenarion. En för varje grupp vars ledare hoppas på att nå sina mål. ''The Riddler'', ''The Penguin'' och ''The Joker'' är dom tre fienderna som står i centrum. Du får även ser se fienden som Two - Face, Fågelskrämmaren och många mer när Batman och Robin gör allt för att stoppa dom i detta fartfyllda, roliga och spännande äventyr som du aldrig kommer att glömma.


Gör vad du vill i spelet. Leta efter mynt som du senare kan köpa saker för i ’’The Bat Cave’’. Du kan köpa fusk och karaktärer som du senare kan spela som i Free Play.

I Free Play kan du spela som vilken gubbe som helst i spelet som du låst upp. Free Play måste du spela ifall du vill klara 100% på spelet eftersom varje gubbe har sin egen speciella egenskap som kan hjälpa dig att ta dig till viktiga utrymmen som ingen annan karaktär kan nå. I dessa utrymmen kan det finnas olika grejor som du då måste ta för att till slut få 100%.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker verkligen om LEGO-Spelsserien. Det bästa med LEGO Batman är att det är 6 episoder istället för 3 som det var i föregångaren LEGO Indiana Jones. Däremot är banorna kortare i detta spel vilket ökar tempot och gör det hela mycket roligare. Jag tycker verkligen om Batman filmerna och när jag visste att dom skulle göra ett Batman spel i LEGO så blev jag väldigt nyfiken. Helt klart ett spel för ni som gillar dom andra LEGO spelen och gillar Batman.

Betyg till spelet
Grafiken får en Nia. Mycket bra grafik och jag gillar hur dom har byggt upp Gotham City.

Spelkänslan får en Sjua. Det känns ju precis inte som att man är Batman men jag tycker att Storyn räddar allt.

Ljudet får en Nia. Jag bara älskar soundtracket från Batman filmerna ännu mer när man spelar detta spelet.

Hållbarheten får en nia. Man har jättekul när mn ska försöka klara 100 % på spelet men när man väl gör det så finns det inte så mycket mer att göra.

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 9 Grafik: 9 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 7