Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inGuitar Hero II

Xbox 360
Guitar Hero II
 • Genre
  Simulator
 • Releasedatum
  6 april 2007
 • Utvecklare
  RedOctane, Harmonix Music
 • Antal ägare
  71
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.7 8.5

Speltest av Emppu202

Inskickad av Emppu202 den 19/03 -08 18:21

Handling / story / vad man gör i spelet
Guitar Hero är gjort av Harmonix Music Systems och RedOctane. Gitarr mäsket Gibson har sponsrat spelet, och därför finns bara de gitarister som spelar med Gibson gitarrer med I spelet. Det finns 4 spel I den siren och ett femte på väg. Spelet handlar alltså om att spela gitarr.

•Namn: Guitar Hero II

•Genre: Simulator

•Realease Datum: Inom November 2006 för PS2 och inom April 2007 för X360.

Spelet har inte en riktigt handling utan du ska mest bara klara av sånger och komma till nya platser. det finns en massa olika sånger i spelet. Det flesta är väldigt kända och där finns tex. såna som Strutter, Sweet Child O’Mine, War Pigs och Shout At The Devil. Också andra berömda sånger och lugnare sånger finns med I spelet. Spelet spelas med en liten plast gitarr som du ska trycka på knappar för att få rätt ‘’not’’. Du behöver inte använda den extremt svåra gitarren heller utan du kan också använda den vanliga Xbox kontrollen.

I spelet så finns det 5 olika band. Då menar jag inte band som I såna som spelar musik utan såna som finns på en gitarr hals. Eller egentligen finns det ganska många men endast fem har knappar. När du går upp en svårighets grad så kommer en knapp till med I sångerna. På det lättaste finns endast fem knappar med. Du ska samla poäng med att slå på rätt knapp när den visas på skärmen. Det finns också en liten mätare som visar om du har det bra. Om den kommer på rött så betyder det att du snart kommer förlora. om den kommer ända ner så slutar sången och du måste börja om. Så akta dig för att missa noter.

Spelet börjar med att du skall välja ett band namn åt ditt band. Sen ska du välja gitarr och gubbe. Det finns med många från början och ännu fler går att köpa I butiken. Meningen är att från okändt band bli världsstjärnor.
Jag rekommenderar att om du tänkt dig spela online, slå in din kod redan innan spelet börjar. För alla knappar finns inte med på gitarren. När du slagit inden byt in gitarren och börja sen spelet.
Nu ska jag fördjupa mig lite I spelet så du ska förstå det.

•Karaktärer
Det finns ungefär 12 att börja med, men nya kan köpas. Också nya gitarrer, sånger, videor och klädsel kan köpas.

•Miljö
Miljön är bara en konsert. Beroende på hur långt du klarat så är allt finare.

•Multiplayer
Du kan spela direkt mot en kompis hemma två spelare, eller köra på Xbox LIVE mot de som verkligen är bra. Men det är ingen vits med live, för de flesta kan ändå alla sånger 100%

•Tidigare spel
Spelet är uppfäljare till spelet Guitar Hero. Också två andra spel i serien har släppts. Tyvärr kan inte jag berätta så hemskr mycket om de andra spelen för jag inte spelat dem. troligtvis är det ganska ungefär samma som detta spel.

•Övriga saker
I spelet kan du änvända alla dina xbox grejor. Med det menar jag headset, Chat-Pad etc.

Vad jag tycker om spelet
Detta är ett av få spel jag verkligen blivit tagen av. Även om de bara använder Gibson gitarister, som är tråkigt, så är spelet fantastiskt. Det känns nästan som riktigt gitarr och det krävs lite övning för de svårare sångerna. För gitarister är spelet ett måste. Du kan bli riktigt snabb I fingrarna av att spela spelet. Visserligen kan man bli trött på spelet då det är ganska enfaldigt, men det går att spela det I flera månader. Dem svåraste svårightets graderna är nästan omöjliga. Jag förväntade mig lite mer av en stor säljare men den var inte alls så bra sm jag trodde, äve om spelet var jätte bra.Spelet har en 12-års gräns och spelet kostar runt 800 kr med gitarren. Det är alltså runt 80 euro.

Betyg till spelet
•Grafik
Grafiken får 7 då den inte är så bra. Gubbarna är dåligt tecknade men de är I 3D. Grafiken ska man inte förvänta sig så mycket av.

•Spelkänsla
Spelkänslan får 10. Den är som en riktig gitarr när du spelar. Det krävs även lite övning för att klara spelet 100%

•Ljud
Ljudet är bra med alla sånger och sånt. Men att bakgrunds musiken är så dålig får mig att falla på en 8:a.

•Hållbarhet
Hållbarheten får 9 då spelet tar länge och klaras 100% men ibland är det för svårt och det är ganska enformigt.

MVH Emppu202

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 8 Grafik: 7 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10