Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Far Cry 2

Xbox 360
Far Cry 2
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    23 oktober 2008
  • Utvecklare
    Ubisoft
  • Antal ägare
    37
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.2 9.5

Speltest av TheGuardian

Inskickad av TheGuardian den 23/06 -09 14:07

Handling / story / vad man gör i spelet
Man börjar med att välja en gubbe som man ska spela (Det finns 8 stycken som man kan välja mellan). Man är i en del av Afrika där det är inbördeskrig mellan två ligor, "APR” och ”UFLL", du är en militäragent från det land som din gubbe du valde är ifrån och har i uppdrag att döda den som startade kriget "The Jackal". I början sitter du i en taxi som ska köra dig till ett hotell i den största byn i området. När du kommer fram till hotellet så märker du att du har fått malaria, du blir tillfångatagen av The Jackal men han låter dig leva. Efteråt måste du göra massor med uppdrag för att kunna få information om var The Jackal befinner sig och vad han exakt håller på med. Du kan göra stora uppdrag (jobba för ligorna som styrs av The Jackal för att gå vidare). Du kan göra kompis uppdrag (du hjälper kompisar som du får i spelet med uppdrag). Du kan göra vapen uppdrag (du gör uppdrag åt vapensäljare för att kunna köpa nya vapen och uppgraderingar). Du kan göra telefon uppdrag för att få diamanter (du går till en satellit och gör om kontakten så att du pratar med någon i en telefon som ger dig i uppdrag att döda någon speciell person på kartan). Du kan även göra medicin uppdrag (när du håller på att få slut på malaria medicin så kan du gå till en läkare som ger dig i uppdrag att hjälpa några människor i utbyte för medicin). Du kan hitta diamanter (diamonds), det köper man vapen med. Det finns flera olika fordon som man kan köra, bil, krigsbil, jeep liberty, jeep wrangler, lastbil, träsk båt, fiske båt. Man kan också ta över hus som man kan sova i för att spara och välja vilken tid på dagen man vill spela på.

Vad jag tycker om spelet
Detta är ett strålande spel och är verkligen värt att köpa. Det bästa med spelet är att man kan göra egna banor med världens näst bästa Map-maker! En sak som många tycker är dåligt men som jag tycker är väldigt bra är att man kör långa bil eller båt turer till uppdragen och att man är helt fri att göra och åka vart man vill på denna 50 kvadratkilometers stora värld i Afrika! Det är riktigt grymt att man kan spela online med kompisar på banor som andra har gjort och ladda ner andra banor eller publicera sina egna banor.

Betyg till spelet
* Grafiken är riktig snygg och väldigt detaljerad. En bra spelmotor som gör sitt jobb. Det kunde ha blivit en 10a om inte vatten effekterna och vattenfallen var så dåliga. Men annars får den 9!
*Spelskänslan är det bästa med hela spelet, man är så fri och det känns som om man smälter in i spelet direkt, helt klart 10!
*Ljudet är mycket bra förutom att när man skjuter med vapnen så kommer ljudet lite efter eller före eller så blir det för lågt, 8 förtjänar det bra ändå!
*Hållbarheten är grymt bra, det finns alltid något att göra och man tröttnar inte på det, 9 får det bli!

Totalbetyg: 9 Ljud: 8 Grafik: 9 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10