Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inFable II

Xbox 360
Fable II
 • Genre
  Rollspel
 • Releasedatum
  24 oktober 2008
 • Utvecklare
  Lionhead Studios
 • Antal ägare
  110
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.2 9.3

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 16/11 -09 19:05

Handling / story / vad man gör i spelet
Du börjar som en fattig gatunge som tillsammans med sin syster ska samla ihop 5 guldmynt. Allt börjar med att din syster hör ljud från en folkmassa och går dit. Det visar sig vara en gubbe som säljer mystiska saker för 5 guldmynt delvis en "music box" som han anser är magisk. Ni samlar ihop mynten genom att hjälpa folk i byn.

Ni samlar ihop de 5 guldmynten och går ni till gubben och köper "music box". Men efter ni har bett om att få bo i ett slott som Castle Fairfax så försvinner lådan och hoppet om att det funkar också. Ni går och lägger er, men ni vaknar mitt i natten av att en hund morrar mot vakten som ska leda er till slottet.

När ni kommit in i slottet möter ni Fairfax som ber er ställa er på en på en platta. Men han tycker att något inte stämmer så han skjuter din syster och sedan dig, men du överlever och det är då det roliga börjar!

Vad jag tycker om spelet
Det här är nog det bästa spelet jag någonsin spelat. Man kan både skjuta, slåss, använda magi och mycket mer. Man kan välja själv om man vill vara ond eller god, kille eller tjej och om man vill ha familj eller klara sig själv med sin hund. Man kan också köpa kläder, vapen och få jobb!

Tveka verkligen inte att köpa detta roliga spel. Jag vet att ni kommer älska det!

Betyg till spelet
Spelet är fritt och stort och det har bra grafik!

Jag gav en nia på ljud tack vare att ljudet kan vara lite efter då och då, men annars är både ljudet och musiken väldigt bra.

Man kan köra live med sina kompisar om man har live-funktion, vilket jag gillar.

Jag tycker att spelet är riktigt bra och ni borde verkligen testa!

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 8 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10