Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Dead or Alive 4

Xbox 360
Dead or Alive 4
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    24 januari 2006
  • Utvecklare
    Tecmo, Team Ninja
  • Antal ägare
    86
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.5 8.7

Speltest av Kalle360

Inskickad av Kalle360 den 22/04 -06 18:13

Handling / story / vad man gör i spelet
Man ska slå sin motståndare med olika combon och grepp tills motståndarens hälsa tar slut. Det finns olika spellägen som Story, Timeattack, Survivel, Teambattle, Versus och Sparring. I Story ska man klara 8 fiender. När du gjort det får du en kort film om den du spelat med. I Time attack ska du klara 8 fiender på tid så ska du slå ditt rekord. I Survivel ska du klara så många fiender du kan. I Teambattle kan du välja hur många gubbar du vill ha i ditt lag högst 7st. I versus ska du välja en fiende och slåss mot den. I Sparring kan du träna combon och kasst och sånt mot en fiende som inte rör på sig eller slår tillbaka. Man kan även spela online vilket är bra. När man vinner en match får man lite pengar som man kan handla extra saker med.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker det är bra för att grafiken är jätte bra banorna är snygga. Men det är störande när man är högt i survivel och dör och när man dör när man är jätte nära att slå sitt time attack rekord när man är på sista fienden. Men det är bara till att försöka igen för till sist klarar man det. Iallafall för det mesta. En annan sak som är lite dålig är att vissa gubbar är mycket starkare och snabbare än andra. Men det är ju lungt om man spelar med dom bättre gubbarna.

Betyg till spelet
I grafik får det en 10 för jag har aldrig sett så bra grafik på ett TV spel. Spelkänslan är bra den får en 9 men ibland blir det lite enfårmigt. Men då är det bara att ta en pause och fostsätta senare. Ljudet är bra men musiken är lite tjatig ljudet får en 8. Hållbarheten är också bra men dom kunde gjort spelet lite längre jag spela ut det på knappt 2 veckor. Men det är bra att man kan spela online för det tröttnar man inte på i första taget om man tröttnar på det alls. Spelet får en 10 totalt. Grafiken är bra, spelkänslan är bra, hållbarheten är bra.

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 8 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10