Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Castle Crashers

Xbox 360
Castle Crashers
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    27 augusti 2008
  • Utvecklare
    The Behemoth
  • Antal ägare
    11
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.7 7.8

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 28/09 -08 14:29

Handling / story / vad man gör i spelet
Castle Crashers story är baserad på att fyra riddare ger sig ut på äventyr för att rädda tillbaks de fyra prinsessorna och en magisk kristall som en ond magiker stal ifrån kungen. Nu är det upp till dem att rädda världen, på vägen till magikern stöter de på en massa barbarer, varelser och mycket mer.

Castle Crashers är designat utav Dan Paladin och Tom Fulp som gjorde spelet först till hemsidan newgrounds.com. Spelet blev väldigt populärt och släpptes till Xbox 360's arkadhörna. Det kostar c:a 1200 Microsoft Points att ladda ner det för.

Vad är nu då Castle Crashers? Jo, det är ett 2D där du springer från sidan och klår ner alla i din väg. Det är helt enkelt ett action och äventyrsspel. Det är även strategi, för man kan gå upp i level genom att besegra fiender och bossar och tjäna på så sätt XP (Experience Points). Du får välja mellan 4 riddare till en början och kan låsa upp otroligt många karaktärer.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är väldigt kul och förtjänas verkligen att laddas ner utav en Xbox 360-ägare. Det är värt sina poäng. Det går att 1-4 spelare, vilket är roligast med flera. Att spela ensam känns lite tråkigt, men med max 4st blir det ett underhållningsparty! Självklart går det att bjuda in sina vänner över internet och ta hjälp av varandra. Man kan även spela online på så kallade arenor, där man ska puckla ner varandra tills det står en kvar bara.

Som sagt, ett otroligt spel. Men det tar slut ganska snabbt. Det finns väldigt många banor, men när man väl känner till alla så går det väldigt fort att ta sig igenom dem. Vilket är lite synd. Sedan så kan det bli ganska rörigt på skärmen, särskilt när det är 4 spelare... Det kan sluta upp med att man inte vet vem man är och så vidare. Men det finns mycket att göra. Man kan ha egna husdjur som kan hittas här och där på olika banor, svärd att samla på sig och mer av det goda.

Helt enkelt ett riktigt bra arkadspel som man har riktigt kul med sina kompisar!

Betyg till spelet
Grafik: 9
Riktigt häftigt! Det är flash-grafik som helt enkelt bara smälter in med den grafik som X360 är känd för. Roligt designade karaktärer, fiender, bossar. Ja, nästan allt!

Spelkänsla: 7
Bra, det känns kul att springa runt som en riddare och besegra fiender ifrån bana till bana. Det blir en mer känsla om ni är fler framför soffan där hemma.

Ljud: 8
Riktigt passande musik, effekter på slag, explosioner och var det nu kan vara. Musiken är underbar, likaväl är ljudeffekerna!

Hållbarhet: 7
Spelet håller faktiskt ganska långt. Visst, man kanske tar sig igenom det fort men man vill åtminstone spela om det med en ny karaktär och samla åt sig allt som går.

Värt att ladda ner, enligt mig!

Totalbetyg: 7.8 Ljud: 8 Grafik: 9 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 7